Julafton!

Många kommer ha samma bloggrubrik som jag denna dag. Men det är forståligt. Fast min är mer hatiskt menat än glädjefullt menat. Jag ska vara uppe länge inatt så jag kan sova bort stora delar av morgondagen, man gör endå inget vettigt. och presenterna blir ingen överraskning.

Nu ska jag kolla på film 

Får väl säga God Jul endå.

Måndag.

Endast två dagar kvar till julafton, och jag längter inte det minsta. Kan lika väl få mina presenter nu (som jag redan vet vad det är) och sen kan det vara över. Gllar varken maten, "julmyset" eller julpyntet. nej jag gillar ingenting med julen.

nyår är lite mer uppiggande faktiskt.

Vilken film ska jag se?

Okej, det blir inget umgänge med tjejerna. Kankse med berg, men tror knappst det heller blir av eftersom hon nyss kom hem ifrån värmland. Men jag klarar mig. Jag roar mig med filmer istället, kollar på Heartbreak hotell just nu sen blir det antingen mean girls, fjorton suger eller a walk to remember. Vilken föredrar ni? 

Blir nog sängen tidigt inatt. Ska vara på ungdomsmottagningen redan kl 9 imorgon bitti..

Ville lägga in en en video också. Förstod dock inte hur man skulle göra.. 
Nåja, nu skaj ag återgå till mitt.

Grinchen.

Idag har det som de tre senaste söndagarna gåtts på stan med mims, och även idag lunchade vi. Eller hon luchade jag kollade mest på & blev bjuden på cola. Efter tsan gick vi hem till henne så klart & kollade på tv (; Nu har jag blivit hämtad av min kära pappa och sitetr och kollar på Grinchen på tv. Grinchen som liten var übersöt måste jag bara tillägga.

Jag måste okcås få sgat att jag inte alls gillar julen. Och jag evt om att jag inte är ensam, camilla och mimmi tycker precis likadant. Så nästa jul blir det ingen vanlig jul inte. Vi vill hellre åka utomlands och strunta helt i julen.. Komma hem som neger lagom till nyår skulle ju inte sitta helt fel. Nej ni, och dessutom fira att det är 2010, då. Helsikke vad tiden går fort.

Men, man ska väl inte förflytta sig dit ännu, är ju trots allt ett år kvar tills dess. Ett år med mycket skratt förhoppningvis!


Ikväll ska jag nog umgås med töserna. Hoppas på det.

Trevlig söndag på er.

Lördagkväll.

Idag är det lördag för er som inte har uppfattat det. ikväll ska jag iallfall träffa a(som mimmi brukar säga) och sen ska jag sova hos mimsan. Bloggen har inte blivit fixad än, jag hoppas ni står ut iallafall. Nåväl, nu ska jag gå och göra vig mig klart & byta om.

sköt om er mina vänner, vi hörs mer imorgon

Välkomna!

Nu börjar mitt bloggande här istället. Det är väl egentligen bara en orsak varför jag flyttade min blogg hit. Det var helt enkelt att  jag vill kunna se läsarantalet. nåväl, nu äntligen har jag jullov och jag komemr verkligen njuta dessa tre veckorna. & nyårsklänningen är beställd och levereras väl till mig om ca en vecka. Ska bli kul och se om den passar och är lika snygg som på blden. Vilken klänning det är, komemr jag inte avslöja förren det verkligen är nyår.

På onsdag är det julafton, det är konstigt vad tiden går fort. Jag känner inte ens det minsta julkänsla överhuvudtaget.

Ikväll blir det Tobbe med folket, alltid trevligt, sen kankse film & krängekväll med berg.

Rebecc har lovat mig att fixa min design så snart hon bara kan och dessutom har hon bidragit till kassan med 8kr, mer sånt behöver vi.

Trevligt fredagkväll allsammans

RSS 2.0