Mat i stora lass

Denna dagen har jag hunnit med mycket känns det som, fast så inte är fallet egentligen. Har väl mestadels ätit en massa, blev faktiskt alldeles för mycket idag. Åt på infinity med mamma, sen begav jag mig hem till Rebbe med en påse godis, jag kollade på Törnrosa och sen begav vi oss hem till Pia. (rebbes ex mamma) Mycket trevligt faktiskt, dom var på G! Kom nästan precis hem och jag hör hur sängen kallar på mig. Och självklart har stackars lilla macke gått och fått halsfluss, och det är mitt fel! Schyssta klubben här ju. Nej nu märks det att jag är alldeles för trött.

Fortsatt trevlig helg på er.

Reunion

Åh vad min eftermiddag har varit underbar. Jag ler fortfarande när jag tänker på den. Det hela började med att Rebbe slog mig en signal och fågade om jag ville umgås med henne till hennes buss skulle komma. Och självklart ställde jag upp på det! Vi begav oss till pasta vagnen där jag helt plötsligt ser Steph och Amar sitta på en bänk, vi gör dom sällskap och snckar i evigheter. Sen bestämemr vi oss för att ta en fika tillsammans på Madrix. fyra föredetta klasskamrater tillsammans på ett av stans mysigaste fik. Måste jag förklara mer? Sjukt mycket och snacka om kan jag ju meddela. vi bestämde även att vi skulle ha en tjejkväll med alla tjejer ifrån gamla klassen, vi har haft våra stunder men dom flesta har varit riktigt bra. Jag kan nämna hur många bra saker som helst, men tänker inte göra det.


Imorgon är det fredag, skönt det. & jag är nästan frisk. bara halsen kvar nu.

Vaccin med smak av hallonsoda

Är hemma ifrån skolan idag igen. vilket inte alls är bra om jag ska ha någon möjlighet alls att få 6 dagars ledighet.  cVilket jag säkerligen inte kommer få iallfall, men jag behöver ju inte mer frånvaro bara för det. Är nog redan uppe i cirkus 50 timmar skulle jag gissa. Då är väl chansen väldigt liten att man beviljas sex dagars frånvaro till. Trots att man har tänkt sköta sina studier? Nåja, jag åker även om dem beviljar min ledighet eller inte. För aldrig att jag går miste om en utlandsemester. Aldrig.

Mamma köpte hem ett vaccin igår, som skulle blandas ut med nåt pulver och vatten som skulle drickas. Mamma ansåg att det smakade Hallonsoda, vilket jag självklart inte trodde på. men jo, tro det eller ej, det smakade verklien hallonsoda. Sådär borde fler mediciner/vaccin smaka.

Ska försöka vila en stund till, sen skriva ihop lite frågor om massage som vi ska ställa på studiebesöket hos min mamma imorgon. Svårt och komma på bra frågor. Men det löser sig. Jag kan ju alltid bara fråga mamma om hjälp när jag ska skriva ihop arbetet sen. Ibland har man tur.    Om 9 dagar åker vi..  Slänger in en bild på hotellet också!

film & godis

Vad skönt att jag slipper spendera kvällen själv som sjukling. Visserligen kommer mamma hem senare ikväll, men det är inte samma sak. Så snälla rara söta Rebecca (rebeccarockar.blogg.se) kommer hit med godis och film och underhåller. Blir nog inte så mycket godis för mn del. eftersom aptiten inte är på topp, men sällskapet är det allra viktigaste.

Bäst jag lägge mig och vilar en stund innan hon kommer. Vilket blir ca en halvtimme.

50år och har aldrig flugit

Självklart var dte nu min tur att bli sjuk. Jag som aldrig drabbas av en förkylning eller feber. Trodde jag skulle klara av skolan idag, hade behövt det. Men det gick verkligen inte, så jag fick snällt bege mig hemåt till sängen igen. Fast ska jag vara ärlig så är sängen inte helt fel. Hoppas jag inte har influensa bara, kan bli jobbigt med tanke på resan nästa fredag. Men, förhoppningsvis är jag frisk till dess.

Mamma har handlat massa med pilelr och droppar som vi ska börja äta så vi inte ska bli magsjuka när vi väl är på semester. Mest orolig är hon för att jag ska bli sjuk, eftersom min mage är så himla känslig. Är bara packning, spruttagning (som jag fruktar) och uttagning av pengar på sparkontot kvar, innan vi drar iväg. Ska bli så jäkla skönt. Mamma lär vara sjukt stissig när vi kommer till flyplatsen bara. Är ju trots allt hennes första flygtur (min också för den delen) och hon ska vara 50år?

Den 6:e februari drar vi.

Nu är det måndag igen. Det är nog värsta dagen på hela veckan. För då är vi så långt ifrån helg vi bara kan komma. Måndagar är även skitdagar eftersom det är den enda dagen jag går riktigt länge i skolan, till tjugo i fyra. Sen inte nog med det, så har vi datakunskap på måndagar också. kan dte bli mycket värre? Ja, det kan det faktiskt.

Kl halv fem idag ska jag möta mamma i stan, utanför Ticket  närmare bestämt. Idag bokar vi resan som blir till Egypten vi åker den 6:e febrari och kommer hem lagom till Alla hjärtans dag. Bara en och en halv vecka tills dess. Tråkigt att jag har blivit förkyld och håller på och bli sjuk bara. 

Önska oss nu en trevlig resa. 

2078 är jag död.

Blir ett kort litet blogginlägg idag iallafall, kankse inte det heller det enda för dagen. Man vet aldrig med mig förstår ni.. Jag ska inte skriva alls mycket tänkte bara nämna för er att denna veckan verkligenhhar tagit kolen på mig. Och att jag nu är dödstrött och antagligen kommer somna lagom till Let's dance ikväll. Skickligt isånafall. 

Gjorde nyss ett test för att se när och varför jag skulel dö, år 2077 dör jag av för mycket internet användning. haha! Kanske dags och sluta använda internet nu? 

Ingen bloggvilja alls.

Jag är inte alls en lika aktiv och bra bloggare längre. Jag har helt tappat sugen och gnistan. Vad kan jag göra för att få bloggviljan tillbaka? Det finns ju inga piller direkt, med effekten att fingrarna glöder.  

Imorgon är det iallfall fredag igen. Det är sjukt vad fort veckorna går nu för tiden, jag kan garantera att min helg blir en bra helg. Fredagen erbjuder middag tillsammans med pappa. Och sen tar jag bussen hem till macke och stannar där över natten. På lördag blir det förhoppningsvis en vända på stan med Lina och kanske även en fika och kvällen tillägnas mina bästa vänner bla. På söndag ska jag försöka rycka upp mig själv genom att antingen gå till gymmet (där jag förresten var igår) eller på ett gympa pass. 

Så fort jag verkligen känner att jag klarar av det, så ska jag försöka hålla mig till bra mat, så långt det är möjligt. Självklart får man alltid unna sig saker, men inte varje dag som jag har en tendens att göra. Så som sagt, så fort jag känner mig starkare både psykiskt och fysiskt så lovar jag er att jag ska komma igång med det. Bloggar jag inte innan helgen börjar så säger jag det nu- trevlig helg!

Glöm inte se och ringa och rösta på Blondinbella imorgon kl 20.00 på TV4. Let's Dance!

Skolsnack

Är väl dags ett skriva ett inlägg nu. Eller vad säger ni? Kan väl meddela att det inte händer allt för mycket i mitt liv just nu. Det händer i princip samma sak dagligen. Men jag klagar inte, för jag gillar det!

hade matteprov igår, och kan bara hoppas att det inte gick som jag tror att det gjorde. Åt skogen alltså! Och idag hade jag finally mitt prov i vård och omsorgskursen. Det gick väl inte heller helt lysande. Och för er som bryr er så väldigt mycket om hur det går för mig i skolan så kan jag meddela att jag fick VG i Folkhälsokunskaps kursen förra terminen & att jag snart ska u på APU igen i tre veckor. Härligto ch slippa skolan ett tag. Har jag extra tur så blir det även en resa veckan innan sportlovet. Inte helt fel det heller, behöver verkligen komma iväg..

Snart börjar Medicinska Grundkursen så får väl förbereda mig inför en och en halvtimmes dryg lektion. men, som tur är ska jag hem efter det, och det behövs verkligen för trött är jag minst sagt..

PS jag saknar mimsan väääldigt mycket DS


Macke♥

Gamle far.

Kom hem till min gamle far för en stund sen, har packat stora väskan! Lär ju stanna minst en vecka. Jag klarar av att bo hos båda mina föräldrar så länge jag får bestämma själv var jag vill vara och hur länge. Inget förbaskat varannan vecka, då blir det bara så tråkigt. Jag ska alldeles strax gå in i duschen, sen blir det Lipstick jungle och kankse lite plugg också. Vi får allt se..


M ♥


Gynning eller Blondinbella?

Måndag idag, vilket innebär ny vecka. Kankse inte helt fyskam endå, med tanke på att ju fler veckor som går ju närmare är det till lovet. Som förvisso bara varar i en vecka. Men en vecka är bättre än ingen vecka alls..

För er som har missat kampen mellan blondinbella och carolina gynning vill jag bara meddela att ni verkligen hra missat något. Jag tror det kommer förstoras upp i media något fruktansvärt. För att läsa hur det hela började så gå in på blondinbella.se och läs utifrån det, vill ni sedan höra gynnings försvar så gå in på hennes blogg på stureplan.se. Jag tycker iallfall att Gynning resonerar helt fel och jag håller helt med Blondinbella som står på sig och har otroligt starka och bra åsikter. En ungdomsförebild måste stå på sig, och inte falla för idealet. Och framförallt inte blogga om att svälta sig själv och liknande.

Så, vem tycker ni har rätt? Carolina Gynning eller Isabella Löwngrip?

Ut i kylan

Gårdagen var verkligen supertrevlig och mysfaktorn var hög! Tack kära syster. Om sisådär tio minuter skaj ag gå och möta upp mimsan och vi ska bege oss hem till henne.  Så ska väl klä på mig den varma jackan nu och bege mig ut i kylan.


Sköt om er

Mys

Är äntligen framme i helsingborg och är mätt i magen. Blir Hairspray, sinstar och krängekväll. och let's dance såklart! (eller iallfall lite av det) Imorgon kväll/ natt kommer marcus hem från sälen & sover hos mig. ♥

Helsingborg ikväll

Fredag idag igen, jag måste säga att tiden bara rusar iväg! Och idag är jag ledig ifrån skolan, riktigt skönt. Rebecca sov hos mig inatt-mycket trevligt! Om si sådär 45min ska jag äntligen fixa mina naglar som ser riktigt bedrövliga ut.

Efter naglarna ska jag sätta mig på tåget till helsingborg där jag ska spendera min kväll hos min älskade syster. Det blir matlagning och mys på hög nivå! blir nog även en runda sing star & jag klår henne

Trevlig helg på er, sköt om er!

& ikväll hejas det på Blondinbella!

Kristin slutar

Fick precis redapå att Kristin som gör mina naglar på salong mondo ska sluta. Och alltså kan jag inte göra mina naglar där längre. Känns tråkigt och behöva byta ställe igen, ska försöka hitta nåt som är någorlunda billigt. Känner att jag vill fortsätta göra naglar. Trivs så bra i det. Så ska väl ge mig ut på jakt alldeles strax.

Och sen saknar jag Marcus också.. ♥

Helg sammanfattning

Måstef aktiskt säga att helgen har varit bra. I fredags var det årets första björke med förfest hemma hos min kära barndomsvän sebbe. Snälla sebbe bjöd mig på en pommes & pizzabagaren på pizzerian där vi köpte pizza var politiker och sjukt trevlig. Iallfall, efter pommesen var det dags för björket för de allra flesta. Eller för alla utom jag rättare sagt, jag tog bussen tio i elva till hästveda för att spendera resten av kvällen/natten tillsammans med honom.

I lördags var jag först hos marcus hela dagen, det var släktkalas. Och alla som känner mig vet att jag avskyr sånt. Tog bussen ifrån hästveda vid kl 11 med vetskapen om att jag inte skulle återvända dit på över en vecka eftersom han åkte till sälen strax efter att jag hade åkt därifrån. Här hemma väntade bergis på mig, vi gick hem till mim pappa & spenderade kvällen här. Vi åt som bara den och vid 2 tiden kom peda, linus och ante och gjorde oss sällskap. Och ja, jag somnade som vanligt. 

Igår umgicks jag med rebecca nästan hela dagen, humöret var på topp! Träffar henne snart igen, då vi ska bege oss till solariet.

Ska även försöka hinna till Salongen idag och prata med kristin om mina naglar, priser och så. Även hinna hem till mimmi för att hinna snacka lite & hämta mina saker. Och klockan sju ikväll, är det dags för första träningen på evigheter.Ostbågsälskarna.barndomsvännerna :D

Fredag hela veckan, tack!

Idag är det fredag. Det tackar vi för.  Borde vara fredag lite oftare enligt min smak. Menmen får väl ta vara på fredagarna istället. Slutade edan klockan halv 11 idag, resten av lektionerna blev inställda. Så jag coh bella gick till freds och åt, och tjock som jag är gick jag och köpte godis efter det. Upp tre kilo nu igen! aja.

Kvällen är ännu inte plaerad, får se vad den erbjuder. Trevlig helg!
Och hade jag fått bestämma, hade det varit fredag hela veckan.

Jullovet är över

Befinner mig i Hästveda just nu och känner jag mig själv rätt så kommer jag inte orka gå till bussen ikväll, och alltså kommer jag sova här. och, jag är lat. Riktigt lat faktiskt. Fast blir ändring på det. På måndag sätter jag igång med träningen igen, ska bli riktigt skönt och komma igång igen. Det behöver jag verkigen.

Första skoldagen idag efter ett tre veckors långt, välbehövligt jullov är dock inte utvilad för det. Hade behövt minst två veckors lov till. Men, är ju bara 6 veckor till sportlovet & efter det ska jag ut på praktik i tre veckor. Får väl se framemot det iallfall.

Imorgon är det fredag och det är gymnasiebjörket. Vet dock inte om jag ska dit än eller inte, får morgondagen avgöra helt enkelt.

Nu ska jag vara lite social med Macke och även pröva min eventuella klänning inför morgondagen som jag har fått låna av Berg.


m. bästa vän, jag älskar dig <3

Saw V

Har nyligen duschat och anlände precis till datorn. Det första jag gör när jag fönat håret är att rusa till datorn. Alltid.

Nåja, träffade bella idag och var med henne i kristianstad. Sen var det osby som gällde, vi kollade på Saw V och halva Step brothers. Måste faktiskt säga att jag inte tyckte Saw V var lika äcklig som I & II, fast kan bero på att jag vara några år yngre då.

iallfall, snart kommer macke hit ifrån en fest och ska sova här. Blir film antar jag <3

skötomer.

På tiden

Otroligt längesen jag bloggade nu. Mer än två veckor sedan, närmare bestämt 3 dagar innan skolan börjar igen. Usch nej jag vill verkligen inte tillbaka. Har hänt en del under de här två veckorna endå, inget som är värt och nämnas här dock.
Imorgon ska jag träffa bella, vilket var flera veckor sen sist. Hon hämtar mig i Hästveda där jag befinner mig just nu, hos Macke närmare bestämt. Får väl vara lite social, och jag lovar er. Det ska inte dröja lika länge tills nästa inlägg.
Håll ut.

Sköt om er


RSS 2.0