17 juni.

Det blev iallfall ingen kväll med fridolf igår. Utan istället var vi hos felle och det blev en massa kaffe. Så mycket kaffe att ingen av oss kunde somna. Vi försökte verkligen i evigheter. Men nejdå, vi skulel tydligen vara uppe hela natten. Och här sitter jag nu & har sovit sammanlagt 1 & 1 halv timme på två dygn. Rätt sannlöst lite, jag förstår inte själv att jag fortfarande kan hålla mig vaken och framförallt ögonen öppna. Nåja.

Denna natt lär jag dock inte ha lika svårt och somna, tror jag somnar så fort jag lägger mig i princip. Eller det beror ju på om mimmi kittlar mig eller nåt, det vet man ju aldrig med henne. Eller just det, jag är u inte särskilt kittlig. Fast drar hon några roliga skämt (som egentligen inte är särskilt roliga) så lär dte också dröja lite längre innan jag verkligen slocknar. Men jag kan ju lugnt säga att jag riktigt längtar efter en säng och få sova iallfall en tio timmar. Fast det lär nog inte bli några tio timmar inte, för nej imorgon ska vi upp och städa hos annika. Men dte blir goa pengar.

Imorgon kväll åker jag och världens bästa människa (mimmi) till åhus för att fira midsommar där, och tro det eller ej men vi stannar där hela helgen, utan tillgång till internet. Jag undrar hur vi ska klara oss utan allt bloggläsande? Nåja, det återstår och se. En trevlig helg framför mig iallfall, och det kan väl aldrig sluta fel, eller?

Pusssss!

16 juni

Ojojoj, då var man helt plötsligt inte svarthårig längre. Jag måste erkänna att det känns riktigt ovant och det krävdes två avfärgningar och en färgning för att få det att se ut som det gör nu, vilket jag egentligen itne är helt nöjd med. Men det får duga, iallfall för ett tag. Med tanke på att min plånbok fortfarande är helt tom och att mitt hår nog inte mår särskilt bra efter gårdagens färgningar. Bilder på mina tre olika hårfärger under dagens gång kommer så småningom om. Det vill säga så fort min syster har skickat dom till mig. Tack för två trevliga dagar föressten syster.

Nu snart kommer sjuklingen mamma och hämntar mig och mimmi för att skjutsa oss till sjörröd hem till fridolf där vi spenderar natten tillsammans med han och amanda. Det blir säkert massa trevligt och en massa kaffedrickande! Det gillas det ni!

Nej nu ska jag allt lägga mig i sängen bredvid mimmi och värma mina iskalla fötter. Tror ni hon blir glad på mig då? Det tror inte jag! haha, men hon älskar mig ändå. Det vet jag.

14 juni.

Släktkalaset var ovanligt trevligt och jag är skakis efter en dag med för stort kaffe intag. Var och köpte ljusbrun hårfärg innan idag. Kan ni tänka er mig i ljusbrunt hår? Avfärgningen får vi fixa imorgon eller nått.

Är dte någon mer än jag som är otroligt chockad över att Stina Lee är gravid? Och i femte månaden dessutom. Det kallar jag en överraskning.

Nej nu måste jag gå ner och möta mimmi, och sen vidare till hemmakväll för att möta upp klara & malin. Det blir filmkväll hos mig ikväll!  

13 juni.

Det är redan 8 dagar sen jag fick sommarlov. Känsn som det inte är mer än 3 dagar sen. Menmen, kvälle spenderas hos mimmi tillsammans med henne, berg, felle, fridolf och kevin. Det blir trevligt! Imorgon drar ja på kusin kalas.

12 juni

Ska hem till min bästa vän ikväll tror jag. Blir antagligen bara hon & jag. Vilket ska bli riktigt skönt & mysigt. Ska faktiskt överlämna datorn till henne nu. Så det blir inte mer bloggande idag, inte nu iallfall och antagligen inte senare idag heller.
Vet faktiskt inte mer vad jag ska tillägga, än att vi har städat idag & att mina behåar som jag beställde i typ mars eller nåt har kommit idag. Riktigt sköna, om ni nu ville veta!

Puss!

11 juni.

Det låter dumt, men jag får nästa säga god morgon! För jag ar inte varit vaken så särskilt länge. Vaknade först klokcan tio med david & bella vid mig, då bella tog bussen. Jag och david satte igång OC och tro det eller ej men vi båda somnade ohc jag vaknade kvart i 2. Har inte sovit så länge påett bra tag. Om jag nu ens har gjort det någonsin, eller jo, det har jag.

Har iallfall hunnit äta furkost & billys och ska snart med far min till Donkan. Är man ett matvrak så är man. Man får aldrig nog av det goda. Men blir nog bara nåt litet på donkan. Eller vi får se vad det blir. haha! Så ska byta om nu & sen åker vi. 

& ikväll drar vi till attarp hem yill macke & badar & solar & tar det lugnt. det gillas, natten spenderas i Peters hur i Attarp med min bästa vän.

Vad ska ni göra ikväll?



-

Min kväll slutade verkligen inte som jag hade tänkt mig att den skulle sluta. För helt plötsligt blev det att jag gick på bio istället, & nej jag orkar inte nämna vilka som var med. Vi såg iallfall filmen baksmällan, för den som inteh ar sett den så rekommenderar jag den starkt, iallfall för den som vill skratta sig igenom en hel film & älskar sjuk humor. Och sån är jag. Man skrattar verkligen. Man säger ju att dett gott skratt förlänger livet, ja då lever jag nog länge till..

Dricker kall oboy nu, har blivit lite av en dålig vana. Men ska alldeles strax krypa ner i min säng som jag förövrigt inte har sovit i på ungefär en månad, rätt sick ändå. Fast, jag ska nog inte sova riktigt än. Först ska jag kolla på ett av dom allra bästa OC avsnitten, nämligen avsnittet med Spiderman kyssen. Det där vill jag också va med om! haha

Sov gott!


10 juni.

Tjenare!
Ännu en natt med inte särskilt mycket sömn, men jag får väl skylla på david som aldrig låterm ig sova ordentligt (haha). Men iallfall, imorse gick jag upp redan kl 8 för att gå på rean som jag tidigare nämde, det blev bara en sjal inhlnadlat idag, med tanke på min inte fullt så fulla plånbok. Bild på den kommer så småningom. Kameran är hos mor min nu nämligen. 

Ikväll blir det en lugn kväll, jag ska möta Rebecca på busshållplatsen om tio minuter, jag antar att vi bara kommer mysa eller skratta ihjäl oss idag, men det gillar vi. Det är alltid trevligt! Jag föredrar faktiskt hellredet än och sitta och frysa vid Björkviken (Finjasjön) tillsammans med massa fulla 93:or som förövrigt har slutat skolan idag.(Några av dom mina blivande klasskamrater) Mimmi grät som bara den, men det förstår jag, det gjorde jag också när jag slutade nian för ett år sedan. 

Idag har jag inte ätit nåt nyttigt alls, så det är väl bäst jag går och möter Rebbe innan jag äter upp kladdkakan som står i köket. Ja, det är nog bäst. 
Sköt om er!

9 juni.

Hej på er!
Min första uppdatering blir nu, när dagen slutar om sisdårä en och en halv timme. Men bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Som tolv timmar inatt, så jag måste väl ändå vara utvilad, sen var dte med tåget till Helsingborg som gällde. Träffade min syster det blev Sims 3 spelande, (& ja, jag är förälskad) shopping för hennes del och sen iskaffe & Donkan. Hem med tåget halv 8 igen, blen ev kort visit idag. Men bättre det än ingenting alls. Hela familjen ska ju dit och fira hennes 21 års dag den 24:e. Ja, båda mina föräldrar ska med. Men det slutar säkert bra. 

Nu ska jag föna håret & sen bege mig hem till david, för att spendera natten där. Imorgon blir det MQ rean kl 9 som gäller. 100kr i plånboken kommer man nog långt med.
Sov gott!


8 juni.

Hej på er!
Idag är jag verkligen helt slut. Tre timmars sömn och tio timmars städning efter det är verkligen inte och rekommendera. Men 500kr är alltid nåt. Är nästan värt det nu när dagen är avklarad. 

Ska alldeles strax gå och ta mig en varm dusch, få bort städdoften och sen åker jag hem till min bästavän för att spendera natten där, det är aldrig fel. Nej nu blev duschan ledig. Jag måste rusa!

7 juni- studentbal.

Min sötis M är hos mig just nu, hos sminkar sig för tillfället och vi ska snart bege oss upp till stan för att kolla alla fina klänningar som studenterna kommer gå in med på röda mattan. Röda mattan låter klyschigt, men tro det eller ej. Mattan är röd och går in till stadshotellet, där dom bjusd på tre rätters middag. Jag hoppas verkligen att middagen på min studentbal är god. För det är ju pinsamt och sitta där och låtsas gilla maten. Men jag kan börja med och vänta tre år till, då det är min tur att gå på röda mattan i min fina klänning.

Är hemma för andra gången den här veckan, men är det sommarlov så är det. Man måste väl utnyttja det till max? Ikväll sover jag nog hos david, och imorgon klockan sju blir jag hämtat för städjobb tillsammans med min mor.  Jag lär inte bli rikast precis, men lite penga till min plånbok & till kassan är aldrig fel. 

Nu återgår jag till mitt dagliga bloggläsande.

Potatisgratäng

Mimmi sitter hemma och äter middag.
Jag får ett sms med texten:
DET ÄR ETT HÄFTSTIFT I DEN!
(i potatisgratängen)


Ändrade planer för ikväll- tjejkväll bestående av amanda, mimmi, felicia & julia och massvis med godsaker och förhoppningsvis en vinst mot danmark. Jag tror på en bra kväll!

6 juni- nationaldag.

Och u kankse ni tror att jag ska ut på galaj och fira nationaldagen. Men då tror ni väldigt fel. Det blir en hemma kväll med mimmi, amanda & boysen hemma hos tobbe. Det blir fotboll för hela slanten. Sverige-danmark. Och jag hoppas verkligen på vinst!

Det vore ju förargligt om jag tittar på en hel fotbollsmatch och sverige inte vinner, då har jag ju tittat helt i onödan. För jag är då inget fan direkt. Blir antagligen inga fler inlägg idag, eftersom vi antagligen ska hem till tobbe om en stund och nu ska berg ha datan dessutom. Ha en trevlig lördag & national dag, vi hörs imorgon!

Puss!

5 juni-sommarlov.

5 juni idag. Kan ni tänka er det? Att vi redan är inne på årets första sommarmånad? Förvisso så regnar det, men jag klagar absolut inte, 10 veckor ledigt skadar verkligen inte. Inte nog med ledighet så blir det ju troligtvis en tripp till antingen Öland eller Gotland, sommarjobb på Åhus Beachhandboll festival också självklart vår efterlängtade resa till Turkiet. (en massa sol är redan inräknat)

Idag händer det nog inte särskilt mycket, i mitt inte särskilt händelserika liv. Jag ska iallfall försöka ta mig in till stan för att kolla in studenterna, det är alltid lika mysigt. Ikväll hoppas jag nog faktiskt på en lugn kväll. Det skulle verkligen inte skada. 

Sköt om er, och njut av ledigheten!



2 juni

Usch vad jag har tappat det där med att skriva iallfall ett inlägg om dagen, ibland fler. Jag vet helt ärligt inte vad som har hänt med mig. Men vi kan väl iallfall låtsas att jag inte är lika mycket datanörd längre. Jag kan iallfall lugna ner er gällande mitt nervösa humör för en vecka sedan då jag ska skulle sätta mig i frisör stolen. Inte nog med att jag älskade frisören som förövrigt heter Johanna och jobbar på salongen Rockee här i stan, hon var sjukt trevlig också, vilket alltid är ett stort plus! Det stället kommer jag definitivt besöka igen, och jag klipper mig hemskt gärna hos samma frisör också. För jag blev väl nöjd egentligen, mest ovant såhär i början. Inte en stor knorr på huvudet längre, knappt någon knorr alls faktiskt..

Min helg har varit riktigt underbar, kunde faktiskt inte bli bättre. Eller bättre kan det ju alltid bli, men jag hittar faktiskt inget ord som kan beskriva min sjukt braiga helg. Och jag slår vad om att denna helgen inte heller blir usel, eftersom jag går på sommarlov på fredag. Det ska bli riktigt skönt. 

Och just det, grattis berg sötis som fyller 16 idag! GRATTIS GRATTIS!
Jag har inte så mycket mer och tillägga för idag, och jag lovar inte att jag återkommer inom det närmsta dagarna, men jag ska göra mitt bästa. 
Sköt om er sålänge!

RSS 2.0