Var jag verkligen så nervös förut?

Ojojoj, jag sköter verkligen intem itt bloggande som jag borde. Men under en vevkas tid, har jag konstig nog helt glömt bort att jag överhuvudtaget äger en blogg, jag minns inte ens hur min bloggdesign ser ut? (nästan inte) Jag kan iallafall säga att dte inte har hänt särskilt mycket den senaste veckan.Sen kan jag också säga till den som helt har missat det att Siesta festvalen börjar på torsdag, och jag vet att vi alla är lika peppade! 

Det är någonting som inte är riktigt som det ska vara med mig. Jag är sjukligt nervös inför morgondagen, jag ska nämligen klippa mig. Jag hade helt glömt bort att jag brukade vara såhär nervös inför en simpel klippning? Eller, jag brukar kankse inte ens vara nervös. Helt allvarligt så minns jag inte, har inte klippt mig hos en frisör på år och dar (känns det som iallfall). Orsaken till att jag är så väldans nervös är kankse just det att jag inte har en blekaste aning om hur jag kommer se ut när jag kommer därifrån. Jag har den senaste veckan vait helt inställd på att jag ska klippa av håret, men nu så vet jag faktiskt inte. Jag antar att frisören vet bäst. Ska försöka få in en bild på min nya frisyr imorgon, men jag lovar inget. Ni vet hur jag är!

Sköt om er!

Svårt att komma på en rubrik

Hej på er.
jag sitter just nu på min kära och bästa väns dator, och hon ligger i sängen med den bärbara. Vi är sociala vi! Men vi skriver faktiskt en mening då och då till varandra på msn, det är ju alltid nåt?

Snart kommer Felle också hit och joinar oss en stund innan jag ska hem och duscha innan david kommer och sover hos mig inatt. Imorgon blir det praktik i två coh en halv timme sen blir det dags att lämna tillbaka alla gamla skolböcker på skolan, och beställa klipptid. En ny frisyr väntar! Tips mottages gärna!

Jag ursäktar min tråkiga rubrik, men min hjärna har inte riktigt vant sig vid bloggandet ännu, hoppas ni har överseende med det.

Nu blir det bloggläsande för min del, alltid ett bra tidsfördriv!

Puss!

Tillbaka!

Det kankse är på tiden att jag tar tag i mitt bloggande nu igen? Har ju trots allt varit ifrån det i nästan två veckor nu. 
Måstef aktiskt erkänna att jag har tänkt tanken flera gånger " det måste ja ju skriva i bloggen"  och sen kommit på mig själv att visst ja! Jag har ju bloggpaus. Men nu är jag som sagt tillbaka, och ska försöka upptadatera så ofta jag bara kan ska även försöka bli bättre på att lägga in så mycket bilder som möjligt. Kan väl lägga in bilder sen björekt den tredje maj. Det är väl alltid nåt?



Dags för en paus nu!

Hej på er!
jag ber om ursäkt för mitt långa uppehåll. Det har väl inte hänt särskilt mycket i mitt liv kan man väl inte påstå. Men med tanke på att jag inte har haft suget, eller inte ens längtat lite fter att blogga på över en vecka så har jag beslutat att ta ett välförtjänt uppehåll. (för mig är det välförtjänt) Fast det finns ju alltid en orsak till att man inte bloggar denna gången finns det två orsaker; inget fungerande internet & ingen lust.  

Så jag får väl säga hejdå, för ett tag. Vet ännu inte för hur länge. Men jag lovar att återkomma, jag håller dte jag lovar. Ni kan väl uppdatera mig medallt som händer iallfall?

Sköt om er.

RSS 2.0