fredag hela veckan.

Åh, det är fredag idag igen, och fredag är nog verkligen veckans bästa dag, iofs så har hela denna veckan varit bra, men är det fredag så är det. Min fredag kommer spenderas i tyringe, med tjejerna från klassen, och nog även, kevin, fridolf och timmie. Jag hoppas verkligen på att mina små gullepluttar kommer dit :D

Gårdagen spenderades i sjörröd med mimmi, amanda, hanna, fridolf, kevin, timmie & även emil & mashmoud ett tag, men trött som jag var så tog jag en powernapp vid typ halv elva & sov bort typ hela kvällen, och keva den stackaren försökte få kontakt med mig, men jag bara skrek på han. Nej, man ska nog verkligen inte prata med mig när jag sover, eller är extremt trött.

Klockan två inatt cyklade jag och mimmi hem & sov här hos henne. Och nu snart ska jag bege mig hemåt till duschen & senare vidare med tåget till tyringe.


(fredagsbilden)

onsdag, halva veckan gått.

Idag är det onsdag oc hsnart har halva lovet gått, det är helt sjukt vad tiden går fort. Men det är iofs bra, för då går det destu snabbare tills jag fyller 18, och det ser vi verkligen framemot. Imorgon blir det malmö med systrarna persson och det ska blir trevligt.

Nu ska jag smaka på mimmi egengjorda köttfärssås som hon tvingar på mig, och sen beger jag mig hemåt för att göra ett besök i duschen och sen vidare hem till matilda för att spendera kvällen och natten där med film och andra härligheter. ♥

bästivärlden.

Sitter i samma rum som världens bästa tjejer Mimmi&amanda. En härlig dag på stan tillsammans med matilda är avklarad och morgondagen innebär städning för mig, och fönsterputsning. Lockar inte allt för mycket faktiskt.
Nu skaj ag återgå till mitt. Ännu värre inlägg idag. Förlåt mig.

riktigt dåligti nlägg.

Måndag idag och det är lov. Och lov = härligt som fan! Sitter hemma hos felicia i hennes soffa, med datorn i knäet, kaffekoppen bredvid mig och disneychannel & spotify på dom andra två töffarna är ute och röker, och efter det blir det en promenad hem med min söta mimmi. Vi får se vad kvällen erbjuder, kankse blir nåt inlägg mer idag, om ni har tur vill säga.

Detta inlägget blev ju helt jävla värdelöst. Det får ni stå ut med.

Underbar lördag & söndag.

Min lördag blev verkligen inte som jag hade väntat mig. Jag var iallfall hemma hos felicia och det kom dit en del folk, och det slutade med att det blev fest. riktigt trevligt faktiskt, och den 13:de är redan inbokat. Alltså en trevlig kväll, men trevligt folk och en match mot felicia i bowling på wii som slutade oavgjord. Slutade med att de sista folket inte gick förren vid tre (när man hade ställt tillbaka klockan) efter det så slocknade jag i felicias säng så klart, med ett stort glas oboy i magen. Det misstaget tänker jag aldrig mer göra om, dricka oboy precis innan man ska sova.

Sen idag så har jag avrit på Entré i malmö hela dagen med min pappa. Sitter faktiskt i bilen påväg hem därifrån nu och bloggar från pappas lilla bloggdator samtidigt som jag lyssnar på spotify. Har fått en hel del saker idag faktiskt. Svarta jeansleggings, en stickad tröja och en svar väst med dekorationer på bla. 

Nej nu ska jag sluta blogga och kolla facebooken istället.

& just det, vi har köpt ny dator också, jag och mamma också. En bärbar, så ska bli spännande och se den när jag kommer hem.

ingenrubrik.

Sitter hemma hos Felicia ute i Sjörröd i hennes soffa och myser. Hon går här och väljer vad hon ska ha på sig. Det kommer nämligen hit lite folk alldeles srax, inga märkvärdiga eller så, men iallfall. Så jag ser framemot en trevlig kväll, och jag tror inte jag blir det minsta besviken faktiskt.

Natten spenderar jag här hos felicia, och imorgon åker jag förhoppningsvis till entré, med min kära lilla papps. Och pappa, om du läser det här: det är nog bäst att du tar med dig den stora plånboken!

PUSS!

fredag hela veckan

Åh, idag är det fredag, och det kan knappast bli bättre! Eller jo det kan det ju, för hela nästa vecka är det lov. Det är verkligen behövligt. mina planer inför kvällen är ännu inte fastställda, men det löser sig säkert, nu sitter jag iallfall och har datorkunskap bredvid min käre kumpis blom.  

men som sagt fredag idag, och det njuter vi av!


20kg lättare.

Mitt liv känns just nu bra. Det känns som om 20kg har lyft ifrån mina axlar. Jag känner mig lättad. Även om det kommer bli jobbigt och ensam. Men det kommer bli bra! Det är jag helt övertygad om.

Tredje natten jag sover hos mimmi inatt, och jag gillar det! Sebbe & G är här också just nu & vi pratar om min och mimmis fantastiska alanya resa i somras. Just nu snackar hon om när vi var av med varann.
Nej nu ska jag vara social med dom, och återgå till snacket!

Fredag imorgon och sen är det lov i en vecka, ett efterlängtat lov vill jag säga! ♥

Tänker lite för mycket.

Okej.
Min fredag blev inte riktigt som jag väntade mig.
Och nu sitter jag här, och har världens mest lustiga humör.
Jag tänker alldeles för mycket när jag bara sitter hemma såhär.
Nej får väl gå och lägga mig eller nåt, så det blir lördag snart.
En bra lördag gärna.
Så god natt eller nåt!

Fredag hela veckan.

Åh idag är det fredag! Jag älskar verkligen fredagar, absolut veckans bästa dagen ingen tvekan! Ikväll åker jag antingen ut till sara & spenderar min kväll där tillsammans med henne. Eller också så åker jag hem till mitt hjärtegull och spenderar kvällen där med en hel del folk. Ja, vi får som sagt bli hur min kväll slutar. Men Nu ska jag iallfall ta ett långt skönt bad, och bara pyssla om mig själv. Åh, ja, det är fredag.
En sak som är säker är iallafall att min kväll lär bli allt annat än misslyckad, får jag iallafall hoppas.
Ungefär såhär kommer det se ut i mitt badrum under den närmsta 
halvtimmen. Men vad ni än gör, glöm inte musiken!


(mina inlägg som skrivs på fredagar har alltid samma rubrik)

Första och sista.

Dagens första och antagligen sista inlägg. Jag har inte så mycket och berätta direkt, mer än att det är måndag och min dag har spenderats hemma, på grund av min mage som krånglade (igen). Sen gick jag upp till stan också för att träffa blom lite, som behövde snacka ♥

Blir nog sängen tidigt ikväll, för jag är helt slut. Så lite film på det är aldrig fel.
bilden är tillägnad min sötis vän mimmi (internskämt) 
som jag förövrigt saknar väldigt mycket!


Gratis bio

Hörre ni,
det verkar som att ni har glömt bort det helt?
att ni ska bli medlemmar på Gratisbio.
Klicka här!

sverige-danmark.

Sitter hemma framför datorn med spotify efter en trevlig gårdag hemma hos david med lite folk. Vissa festade lite hårdare än andra och har därför en värre dag idag än vad jag har. Ska snart ta mig en dusch eller ett bad tänkte jag, för sen senare idag beger jag mig hem till Blom i Sjörröd för att kolla på fotbollen, Sverige-Danmark. Blir ingen sen kväll ikväll för imorgon kl 10 åker jag till IKEA. Gillar egntligen inte det stället alls, men får väl ställa upp och följa med lilla mamma.

Trevlig lördag!

Rebecca här.

En av mina absolut bästa vänner heter Erika Persson, hon finns alltid här för mig vad som än händer!  Jag har känt henne sen vi började ettan på T4, och det vet vi ju alla att det är en smärre evighet! Närmare bestämt 10 långa år! Vad jag kan minnas har vi aldrig bråkat, klart har vi tjaffsat men aldrig varit arga på varann. Vi har helt enkelt alltid förstått oss på varann! Vi tänker likadant, jag skämtar inte, om precis allt. Vi är sjukt olika i våran stil, men insidan är som kopior av varann nästintill. Något jag verkligen gillar!

Min plan var inte att babbla på om hur jag och Erika är som personer och blablabla, för det intresserar er säkert inte ett dugg. Det jag ville berätta för er är hur mycket jag tycker om min Erika. Och just nu behöver hon höra det, och ingen tvekan om att jag inte berättar det då!

Så; jag älskar dig Pikis! Du är unik och otroligt underbar! Inget kommer kunna få mig att ändra på den tanken, någonsin. Jag finns här, i alla lägen, dag som natt. Ring, smsa, kom hit eller vad som om du behöver mig. Jag finns här. Alltid.

Det blir bättre, stumpan! <3

Hon har ingen aning om att jag skriver detta, och jag önskar jag kunde se ett leende på hennes läppar när hon läser det här.


DH säsongspremiär

Säsongspremiär av desperate housewives ikväll och det ser jag verkligen framemot. Men innan jag sitter bänkad framför tv:n så ska jag hinna ta mig hem till amanda och få min pappa att köra min punkterade cykel in till stan och sen ska jag hinna gå ut med wilma, som jag inte tror har varit ute så mycket idag (ska inte glömma bajspåse denna gången)

Sover hos amanda inatt också, det behövs verkligen, pga mitt dåliga humör. Och fryser gör jag också för den delen. Nej usch, ska nog verkligen inte skriva mer nu. Missa inte DH iallafall!

Min tillvaro har varit stabilare.

Det känns verkligen att det höst, vädret idag är iofs ett undantag. Men det känns i kroppen på något sett. Jag är på väg tillbaks in i min depression, som alltid kommer under hösten. Och det blir ju inte bättre av att min tillvaro just nu inte är särskilt stabil. 

Och min icke stabila tillvaro har gjort att det enda jag ser framemot är att få sova, och vakna upp nästa dag i hopp att den dagen ska vara bättre. Men nej, så är det ju självklart inte.

Nej nu ska jag sluta med mitt deprimerande snack, hoppas er tillvaro är snäppet stabilare.

Puss

riktigt dålig dag

Inte en allt för rolig dag om man säger så. Men alla dagar kan ju inte vara det. Och så är det och kommer alltid  och vara. Men något som gjorde mi snäppet gladare var att jag såg att kent ska släppa ny skiva alltid lika spännande även om jag inte är ett fan direkt längre.

Sen måste jag säga att mimmi & amanda är bäst, tack för att jag har er!


Nice helg.

Det är väl typiskt att jag aldrig lär mig. men ja hoppas ni har överseende med min lite halvtaskiga uppdatering här på bloggen. Men jag tänkte iallafall säga att min helg har varit bra, fredagen spenderades tillsammans med malin & klara. Det blev twilight & onyttigheter såklart. För vad är väl inte en filmkväll med just onyttigheter!
Sen så sov david hos mig efter det. 

Igår blev det fest. Inte särskilt oväntat, har blivit en del festande nu på senste tiden, men det är nice. Först var vi på förfest i bjärnum hos nino, riktigt fint hus & riktigt trevligt folk. Sen tog vi bussen in och viss begav sig till björket. Men jag, david & matte drog hem till davids bror på fest där istället, efter det blev det mat på freds och sen sov david hos mig. 

Oj, har ju glömt berätta att jag tatuerade mig i fredags, är riktigt nöjd. och tur är väl det, med tanke på att den sitter där hela livet. Min vecka kommer nog spenderas rätt mycket hemma hos min sötis amanda eftersom hennes mamma är och jobbar i norge. det är nice det ni. Så ikväll blir det väl mus och antagligen ett och annat nytt hål i öronen. Känner att det är dags nu.  

Men nu ska jag gå in i dushen, är verkligen inte fräsch nånstans just nu. men snart så.




RSS 2.0