hejdå

heeeeeeeeeeeej gotttfooolk =)
fredagkväll ikväll ju. jag (mimmi) erika och flisset sitter hemma hos mig. Vi daansar, eller jag och flisset gör de. Erika undrar nog varför hon är vän med osss just nu. Nej, nu klagar hon över att de är kallt på mitt rum, hahah! Rätt åt den åsnan. Nej nu ska jag och felicia ut =) vi hörs people.
p pp puuusss pusssaar .

frästas sönder.

hej på er.
sitter faktiskt hemma och mår inte riktigt hundra, och har pluggböckerna bredvid mig. Paniken börjar verkligen stiga inuti mig, prover är redan på tisdag, och vad kan jag? I princip ingenting, åh vad stolt jag blir över mig själv. Nej verkligen inte. men ska väl försöka sätta mig med det nu ett tag, och se om jag får in nåt i skallen.

Inte nog med det så frästas jag av all mat mamma har köpt hem till hennes två fester i helgen. Vårt skafferi och vårt kylksår har nog aldrig tidigare varit så smockat. förstår ni att jag frästas eller? aja, plugg böckerna kallar. Pusssss

:D

livet är bra underbart ibland!


ja, det var nog allt.


because you loved me..

For all those times you stood by me 
For all the truth that you made me see 
For all the joy you brought to my life 
For all the wrong that you made right 
For every dream you made come true 
For all the love i found in you 
I'll be forever thankful baby 
You're the one who held me up 
Never let me fall 
You're the one who saw me through through it all 

You were my strength when i was weak 
You were my voice when i couldn't speak 
You were my eyes when i couldn't see 
You saw the best there was in me 
Lifted me up when i couldn't reach 
You gave me faith 'coz you believed 
I'm everything i am 
Because you loved me 

You gave me wings and made me fly 
You touched my hand i could touch the sky 
I lost my faith, you gave it back to me 
You said no star was out of reach 
You stood by me and i stood tall 
I had your love i had it all 
I'm grateful for each day you gave me 
Maybe i don't know that much 
But i know this much is true 
I was blessed because i was loved by you 

You were my strength when i was weak 
You were my voice when i couldn't speak 

You were my eyes when i couldn't see 
You saw the best there was in me 
Lifted me up when i couldn't reach 
You gave me faith 'coz you believed 
I'm everything i am 
Because you loved me 

You were always there for me 
The tender wind that carried me 
A light in the dark shining your love into my life 
You've been my inspiration 
Through the lies you were the truth 
My world is a better place because of you 

You were my strength when i was weak 
You were my voice when i couldn't speak 
You were my eyes when i couldn't see 
You saw the best there was in me 
Lifted me up when i couldn't reach 
You gave me faith 'coz you believed 
I'm everything i am 
Because you loved me 

You were my strength when i was weak 
You were my voice when i couldn't speak 
You were my eyes when i couldn't see 
You saw the best there was in me 
Lifted me up when i couldn't reach 
You gave me faith 'coz you believed 
I'm everything i am 
Because you loved me 

I'm everything i am 
Because you loved me 
♥♥







nyduschad

kom precis innanför dörren efter att ha fått en rejäl dusch utav regnet(behöver ju nästan inte duscha ikväll) . Det är väl härligt? Pluggböckerna ligger bredvid mig, ohc kaffet är snart klart. Det är iallafall på bättringsvägen, men sen hur mycket jag kommer få gjort denna regniga onsdags kväll är en annan femma. Mamma jobbar ju natt dessutom, så det kommer ju bli en ensam natt. Usch hatar verkligen att sova ensam. hoppas att någon av mina snäckor kan ta sig tummer ur röven och röra sig hitåt. nåja vi får väl se hur det blir med det, nu kurrar magen & skolböckerna skriker på mig.
Trevlig onsdag kväll!

trött svulten.

Det blev en sen natt igår vilket resulterar i att jag är svinigt trött idag, är hungrig också dessutom. men kan inte äta någit juts nu. magen säger stopp till det. Den är bra konstig den där. min kväll BORDE spenderas med pluggböckerna, men om det går något vidare bra, får jag väl informera er om senare, nu ska jag ner på stan en snabbis. PUSS!

-

denna kvällen kan verkligen ta sig i röven, det är värsta kvällen på riktigt äckligt länge. och snälla fråga mig inget, blir bara värre då.

vi som borde plugga.

Jag antar att det var min sjuka vän amanda som skrev mitt förra inlägg. Vi skyller på henne iallfall. Måndag idag igen, och idag är nog första måndagen på riktigt länge som jag inte har en enda minuts frånvaro (applåder till mig) Nej men har faktiskt bestämt mig för att försöka vara på varenda lektion denna veckan, alltså inte gå hem en enda gång, om jag inte är sjuk vill säga.

Har krängt pepparkakor med min käre amanda idag & hon kommer nog hit snart igen, hon skulle bara hem och gå ut med hundafan (vi älskar wilma!) så då blir det väl mys i soffan med kaffe & paradise hotell så småningom ikväll också. Det ser vi framemot, egentligen borde vi plugga också, men känner jag oss rätt så kommer vi nog strunta i det helt. Så trötta på skolan alltså, så det är helt sjukt! Men nej, nu var kaffet klart. Vi hörs väl senare, puss!  



(orkar inte vända bilderna)

hej jag är snygg

jag skulle bara säga att jag är super snygg och jag heter erika/kalvin/persikan persson!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

frukost och solning

God morgon på er, eller jag kankse inte ska säga god morgon längre. Igår däckade jag redan vid klockan elva, med alla kläder och allt smink på. jag ver riktigt trött och sliten alltså. Morgonen har varit mysig med en frukost (ovanligt för att vara mig) och nu ska jag & bergis bege oss till Qpoolen öfr att simma & efter det sola. Blir nog fjärde gången den här veckan som jag solar. Men jag gillar det, kommer nog dock dö i hudcancer innan jag fyller 40. Men det är ju en annan femma.

Nej nu ska vi packa det vi behöver och sen gå dit.


lördagsmys med snygg brud.

hej på er.
idag är det lördag och blir därför en lugn hemmakväll med min söta vän amanda berg. Det blir film och mys här hemma i min sköna säng. gårdagen var riktigt trevlig, tack alla som gjorde den & ett speciellt tack till felicia. Nej nu hoppas jag hon kommer hit snart så vi kan gå upp och hyra film (:
Ha en bra lördag.


en bild på berg & mig sen igår  ♥

ingen mat.

Min dag har inte varit särskilt ansträngande. Jag började klockan halv ett & kom hem från david klockan tre inatt, efter att ha kollat på film där. Så skulle vi på nån föreläsning om internet mobbing idag som var sämst, efter det hade jag utvecklingssamtalet, som gick bra sen gick jag på stan med berg, och städade jag hela lägenheten. Och har därför inte hunnit äta idag. Så på vägen hem från pappa kör jag inom kvantum för att köpa ett jävla duschtvål som jag har råkat göra av med, & så köper jag en cola såklart. Hungrig som ett as skyndar jag mig. Och när jag kommer hem och öppnar kylen, det enda som jag kan tänka mig att äta i den kylen, är tomat och gurka? Och vafan är det för jävla middag? 

Nu är jag iofs mätt efter det, men lär ju bli hungrig igen inom en timme. Jävla svältar hem asså. Nej nu måste jag plugga på serveringen till imorgon, önska mig lycka till!
Tacka vet jag colan, och läppsyl.

inget bättre för mig / mimzan

Bara för jag tycker de behövs lite bilder här i bloggen just nu!



jävla rubrik.

Hej på er.
Ska försöka se till att mitt dåliga humör inte går ut över bloggen idag. Är riktigt seg och trött och måttligt trött på min onda mage nu. Att den fortfarande ska krångla, förhoppningsvis slipper jag det snart. SÅ är hemkommen från skolan och borde egentligen sitta och plugga på mitt stora prov på allting vi har gjort hittills. Provet ska vi ha vecka 49. Det kommer inte gå allt för bra vill jag lova er.

Ska försöka sätta mig med alla recept, och fackuttryck nu igen, och se om jag kan lära mig nåt iallfall. Sen blir det film, det kan jag lova er.
amanda är söt

..

kanske dags och sluta låtsas och inse att jag faktiskt saknar det och dig ibland.. ♥








segaste söndagskvällen på riktigt länge. tror jag går och lägger mig snart. puss

bästa helgen på länge

Mina uppdateringar blir verkligen inget och skryta med. Men det får gå iallfall. Jag vill egentligen bara säga att min helg har varit riktigt bra, fler såna här helger åt folket tack!

I fredags åkte jag & mimmi hem till kevin & timmie i malmö där det bjöds på god mat & dryck och trevligt umgänge och världens mysigaste hundar (den ena är större & tyngre än mig och bara ett år gammal)

& igår kom mimmi, amanda, sara & amanda först hem till mig, sen drog vi på förfest hos palleballe & sen vidare till björket som faktiskt var riktigt trevligt för en gångs skull. Längtar redan till lussevakan om en månad.

Nej nu ska jag gå & äta fars dag middag med min kära familj.

Mimmi och Timmie är bäst

Mimmi och Timmie här,  vi är i malmö :))
Och har en jätte trevlig stund. Timmie är min favorit för han är så snäll och stöttar mig när jag behöver de som mest. Mimmi är min bästavän och hon är goast i världen :D

Donkan & löshår.

Åh jag är så himla trött & så himla hungrig. Vilken tur att min pappa tar mig till tjockisdonkan snart då. (: Det gillar vi, och jag hoppas att min natt spenderas med mina sötnosar, men det får vi allt se, har beslutsångest dessutom. Vilket löshår ska jag köpa?
Samma pris för båda, vad säger ni?

go helg alltså

Helgen kan man ju inte annat än och gilla. Och lovet har också varit helt okej bra, får jag väl säga ändå. Hade kankse kunnat vara lite mer livat, men det gör absoluti ngenting. Festen igår var galen, galet rolig då alltså. Det hände både det ena & det andra, men behöver ju inte säga för mycket här. (mimmi hajar nog)

Lovet kan nog knappt avslutas bättre än bio med mammsen ( this is it!) och sen spendera natten hemma hos min sötis amanda, som är ensam till den nionde. Det är najs det mina vänner. Nu ska jag nog jävla ride ta ett bad också.

Sen vill jag skänka en liten puss till BögMicke.

Och jag som tänkte lägga upp bild, men nej det ville sig inte. Då får ni klara er utan en.

RSS 2.0