Sista inlägget.

Och det blev såklart ingen vidare uppdatering igår heller, som ni säkerligen har lagt märke till. Och idag blir den inte mycket bättre, antagligen mitt enda blogginlägg för dagen.

Ikväll blir dte avskedsmiddag tillsammans med mamma & david, och jag står för maten så klart. Sen kommer väl mina brudar på ett glas vin också, innan vår avresa imorgon. Shit imorgon smäller det verkligen, och jag kan lova er att kameran är med varenda sekund. så bilder lär det bli.

Nu måste jag dammsuga klart, sen bege mig till affären för att handla allt inför middagen ikväll. Sköt om er, vi hörs om en vecka lite drygt!

Sista inlägget innan turkiet nu alltså, hoppas på regn i Sverige!
Och jag kommer sakna mina närmsta otroligt mycket.

 ♥
 

helt jävla galet.

Sitter hemma hos berg och myser just nu, vi kollar på Sex education på tv och kollar igenom vad jag ska ha med med till alanya som är hennes. Åh jag kan verkligen inte fatta att jag ska dit! Jag evt jag tjatar om det, men detta är typ det fetaste jag någonsin varit med om. Bara hon och jag och alanya i en hel vecka. Ska försöka samla mig lite och få ner nåt någorlunda vettigt i detta blogginlägget. Det är verkligen helt jävla galet, jag lever i en annan värld just nu!

Eller nej, det funkar inte, det finns inget annat i mitt huvud just nu. Hoppas ni ursäktar.


härligaste bilden! midsommar-09

En runda på stan

Förlåt för världens sämsta uppdatering igår, men jag hann faktiskt inte. Kände mig grymt stressad hela dagen (egentligen vet jag inte varför?). 

Igår firade jag och mitt hjärtegull tre månader. Jag måste säga att tiden har gott fort samtidgt som det känns som att vi har varit tillsammans i en evighet. Och självklart så drömde jag att vi var värsta ovännerna inatt. Det är ju passande? 

Idag lär dtet nog inte heller bli särskilt många blogginlägg, dels för att jag snart ska ner på stan tillsammans med amanda, och sen efter det ska jag och mamma ner och köpa det sista inför resan (shit, vi åker om tre dagar). Det börjar faktiskt pirra riktigt mycekt i magen nu. Och på grund av min ångest som är tillbaka idag, så är kankse inte blogghumöret det bästa.   

Men nu kom amanda, dags för att göra mig klar och sen drar vi ut på stan.
Sköt om er!


jag bjuder på snygge bilderp å mig och amanda.

bästa

Inatt sover mina älskade tjejer hos mig, och städningen gick bra, så det knappast bli bättre eller jo, kankse lite. Imrogon firar vi tre månader jag och david. Det ärl ustigt vad tiden går snabbt.. 
Sov gott!







frukost

God morgon på er!
Jag har hunnit med att äta frukost innan kl två för en gångs skull. Fast jag är en person som faktiskt föredrar att hoppa över frukosten eftersom jag oftast får ett jäkla magknip efter jag har ätit det. Men idag gjorde jag ett undantag, dte känns i magen.  Sm jag nämde igår blir det jobb för min de l idag, visserligen bara i två timmar men ändå, så jag ska väl fixa här på rummet och sen åka in till stan med min pappa. Vi hörs senare, gillad ni skorna förresten?

Fungerar inte och göra länkning.

Älskar verkkligen skorna! Hade jag haft pengar hade jag inte tvekat en sekund. Dessutom är dom på rea nu också. Ni hittar dom på modekungen.se (det går inte och länka just nu). Jag som är värdelös på att gå i klackar hade lärt mig att göra det bara för att få gå i dessa snyggingarna! Gaaah, jag tror jag smälter. 
Nej sängen kallar, vi hörs imorgon!


Cinderella man

Kom nästan precis innanför dörren efter att ha spenderat min kväll hos min älskade lille boy som förövrigt börja sitt sommarjobb imorgon den stackaren. Jag som tycker att sommaren nästan är slut men men.

Jag hoppas verkligen att ni inte har missat fimen cinderella man (en utav mina favorit filmer) som har gått på tv ikväll, så fortfarande inte har slutat. Har ni missat den så tycker jag verkligen ni ska försöka se den snarast. För den är verkligen sevärd.

Imorgon blir det trappstädning för min del och förmodlingen så får jag träffa tjejerna också, det är verkligen på tiden att vi alla umgås en kväll. Blir nog till att jga lägger mig tidigt ikväll, det känns så faktiskt. Har ju glömt och nämna min otroligt nyttiga kvällsmat också som jag åt för cirkus en halvtimme sedan. Vanilj och chokladglass. Massvis med vitaminer! Om det nu endå hade varit så bra..

in love!

Jag kom alldeles nyligen hem ifrån min sötis till vän. VI låg vakna och snackade halva natten, det var mysigt måste jag säga. Så jag åt nästan precis frukost tillsammans med henne och anette. Känner fortfarande kaffesmaken i munnen. Lyssnar även på Oh Susie!-Secret service och den gör mig på väldigt bra humör. 

Ska snart åka iväg på äventyr med min far och eventuellt min syster. Och sen tror jag att jag har blivit kär i mitt nya blåa paljettlinne, se och njut. 

Ps. nu tog låten slut!


Hos flisset

Befinner mig hos min sötis flisset nu. Hennes blogg hittar ni här! Och vi ska alldeles strax ut på rögepaus (och nej jag har inte börjat röka). Min kväll ska spenderas här tillsammans med henne, det lär bli en hel del mys och det gillas! Nej nu ska vi ut. Puss!

Tummen upp!

Dom senaste dagarna har verkligen varit bra. Jag ska verkligen inte klaga. tjejkvällen i onsdags tillexempel var hur mysig och underbar som helst med mimmi, felle, berg & malin. Det blev vattenpipa, musik, film och godis. Och tro mig, med oss 5 i farten blir det aldrig en lugn stund. Nej ni, det kan man inte säga direkt.

Igår åkte jag, mimmi och amanda till helsingborg för att gå på helsingborgsfestivalen som håller på idag också. Vi började förfesten i min systers lägenhet men slutade på en annan förfest med min syster och hennes vänner. Hennes kväll var nog inte lika rolig som vår. Fast kön till toan på mc var ju inte nådig om man säger så.

Jag skulle faktiskt stannat kvar i hbg med mina pinglor ikväll också och joinat till dk men så blev det inte. Jag orkade verkligen inte, så jag satte mig på tåget och åkte hem istället. Och här sitter jag nu. Tänka sig att jag alltid hamnar här? Nåja.

Om exakt en vecka  sitter jag och min bästa vän på flyget påväg till vårt varma, efterlängtade Alanya. SOm vi har längtat, och nu äntligen är vi nära. Jag kan knappt bärga mig alltså. Jag blir nästan galen bara jag tänker på det, sol & bad och massa trevliga stunder bara vi två (och turkarna) i en hel vecka.. Åh ja, det lär bli underbart. Och självklart ska jag hålla er uppdaterade så fort jag återkommer till sverige.

Slänger in några bilder från gårdagen.

Åhus

Jag befinner mig i Åhus den här veckan, eftersom jag har ansvaret at jobba som matchfunktionär. Ett jobb som jag tror att jag aldrig mer kommer tacka ja till igen. Det enda possitiva är nog att man kommer in på områder gratis. Men är man född 92 (som jag är) eller yngre så kommer man in på området gratis i vilket fall. Så vad tjänar det till, egentligen? Mer än att jag tjänar ungefär 800kr som egentligen inte stärker min utlandkassa någonting. Men jag får väl se det från den ljusa sidan- liiite extra pengar och en tripp från stan. Kanksei nte är så dumt och komma ifrån hässlehåla ibland ändå.

Sen saknar jag ju såklart min boyfriend också, som förtilfället befinner sig i Båstad på tennisveckan tillsammans med Oliver, Drä är dte säkert livat. Det tvilar jag inte en sekund på. Men det är ju inte mer än en vecka ifrån varann, så det ska ja klara galant, dessutom så är det ju redan onsdag idag, vilket innerbär att jag bara stannar här i fyra dagar till oc hsen har vilka möjligheter som helst att träffa honom. Jag klarar mig, jag och mimmi i åhus.

Nu ska jag förövrigt gå och väcka henne innan vi bli gödade på nytt. Hungriga är vi aldrig här, men varför vara hungrig? Just det, det har jag aldrig förstått. Så nu ska jag alltså väcka min sovande vän, som har slitit på Beachhandbollen hela morgonen.
Puss!

okejdå.

Och tror ni att jag kunde hålla mig ifrån bloggandet en hemmakväll som denna så tror ni helt fel. Min första kväll på hela sommarlovet tror jag (nästan iallfall) som jag inte spenderar tillsammans med någon annan, utan hemma framför min dator just nu. Men ska faktiskt försöka lägga mig & sova om en stund, eller iallfall sätta igång en film och kankse somna till den. 

Idag är det bara 26 dagar kvar tills jag och min bästa vän åker till turkiet. Nu när kylan har kommit tillbaka hit, får väl vi fly den för att möta värmen. Jag börjar faktiskt bli riktigt nervös nu, det knyter sig i magen på mig, så fort jag tänker på det. Åh ja, det ska bli superhärligt! Men vem hade inte sett framemot det?

Kom nästan precis hem från älsklingsdavid, efter att ha spenderat min eftermiddag tillsammans med honom. Och tro dte eller ej men JAG fick laga måt åt honom, pasta och köttbullar, hur svårt kan dte vara egentligen? haha. men det söthuvet fick sin mat till slut. Så min eftermiddag har alltså inte varit särskilt dum. På tal om det så har jag kommit in på hotell & restaurang programmet till hösten också.

Som jag nämde tidigare så ska jag alldeles strax gå och lägga mig i min älskade säng som dock är för liten. Fast innan dess skaj ag nog ta mig nåt och äta, för mätt är jag inte precis. 

Slänger in någon bild ifrån helgen också. För dte är väl ändå på tiden.

Sommaruppehåll!

Jag vet att jag inte har bloggat på över två veckor, och ja mina vänner, det finns en förklaring: det är sommarlov! Jag spenderar så lite tid som möjligt hemma, vilket gör att bloggen också drabbas. Mitt sommarlov hittills har varit underbart, & snart drar vi till turkiet också. Bara 26 dagar kvar. Men vet ni, vi gör såhär. Bloggen går på semester. Dne kommer förhoppningvis tillbaka till verkligheten så fort jag gör det. Det vill säga när det vanligr livet och rutinerna kommer igång igen. 

Sköt om er så länge, och jag kankse råkar blogga nån gång fram tills dess.. Om jag inte skulle kunna hålla mig ifrån den.
Puss, vi ses i höst! 

RSS 2.0