Hårbilder!

Nu mina vänner ska ni äntligen få se bilder på mitt hår, jag måste få säga att jag verkligen älskar det! Jag har alltid velat ha långt hår, och nu har jag det äntligen!  Förhoppningsvis drar jag till bella ikväll. Annars blir det umgänge med mina gullungar! Min syster köpte också löshår, fast hon nöjde sig med clips, till och börja med.


Äcklig i håret.

God morgon på er!
Nu är jag tillbaka igen, uppstigen från sängen och helt klar för att bege mig till stan, jag ser dock hemsk ut med mitt otvättade, uppsatta slickade hår. Men det finns en anledning mina kära vänner, jag ska färga håret så fort jag kommer till helsingborg. Och sen äntligen få i löshåret, usch vad jag är spänd över resultatet, Kankse ska lägga in en bild redan idag? Om jag har möjlighet till det vill säga.

Jag ska iallfall gå till stan och sisådär en kvart 20 minuter så jag säkert hinner med tåget, vilket jag kommer göra utan några större problem. Fredag idag ni! Det tackar vi för.


Vårväder

Kom precis hem ifrån min lilla tur ute. Kallt var det vill jag lova er. Meeen, vet ni vad? Jag tror verkligen att våren är på väg, det kändes så idag (om man bort ser från det tråkiga  regnet) Jag såg till och med blommor som höll på att slå ut idag! Det är väl ändå ett tecken på att våren är på väg?

Nej, ska väl tvätta av sminket, borsta tänderna och göra mig klar för sängen. Bilden bjuder jag och mimmi på idag!

Kristianstad och imorgon gäller det!

God kväll!
Min dag började ganska tidigt för att vara en ledig dag. Jag vaknade redan kl kvart över nio och var klarvaken och kissignödig. Så jag kunde inte sova mer. Vid halv 11 gick jag hem till rebecca, och vi bestämde oss långt om länge för att åka till kristianstad. En trevlig dag! Införskaffade en mascara, en foundation (till mimmi) och 6 par örhängen (tre par vita ploppar i olika storlekar och tre par guldiga ploppar i olika storlekar) kan behövas så många örhängen med tanke på att jag har fem hål i öronen. Fler ska det bli så småningom! Måste säga att jag blev lite småsur när jag hittade ett par skitsnygga keans på hm som satt perfekt och jag inte hade pengar. Rebecca hade råd däremot, och köpte ett par till sig. Jag är avundsjuk! (dom finns förhoppningvis snart i min garderob också)

Eftersom jag är ledig imorgon också ska jag ta vara på den dagen också, och göra något som jag har sett framemot! Sätta mig på tåget vid tjugo över tio och åka till Helsingborg, för att träffa min syster. Imorgon färgar hon håret på mig & sätter i mitt efterlängtade löshår som jag köper imorgon. Förstår ni att jag är nyfiken över resultatet? 

Snart går jag med rebecca till hennes pappa en stund. Sen blir det väl sängen antar jag, måste vara utvilad imorgon. För det är ju inte vilken dag som helst imorgon, det är fredag!

Sköt om er.


Praktik

Hej bloggen.
Vilken ovanlig början för att vara mig? Nåja, andra dagen på praktiken idag. Det blir bara galnare för varje dag som går. Humörsvägningar gånger tusen har dom små gamlingarna, vilket kankse inte är så konstigt (det beror på deras demensjukdom) Börjar ännu tidigare imorgon 06:50 närmare bestämt. Så sängen är väl det ända rätta? Så jag förhoppningvis blir av med dagens ångest också.

Kvällen idag har spenderats med min käraste. Mat & den rätte för Rosing, ny serie att följa nu iallfall.
Ny dag imorgon. 

gonatt på er.

Helt slut.

usch vad jag är trött efter min första dag på praktiken. Blir inget långt blogginlägg alls idag, ska nämligen kolla på ett tv program om size zero på trean nu, och sen sova. Om jag äns hinner kolla klart innan jag slocknar.

Gonatt på er.

Flytt

Flytten till det nya rummet är ny gjord, och allt gick jättebra. Jag måste erkänna att allt blev mycket bättre och snyggare än väntat. Plus att jag nu har hustes näst bästa data. Det tackar vi för! Ska faktiskt försöka lägga mig rätt tidigt idag, trots att jag inte börjar förren klockan 1 imorgon. Men jag behöver sova, sen är jag faktiskt väldigt trött också. Ska dock kolla klart på Beck först sen blir det förmodligen sängen i mitt nya rum, och nervös inför imorgon är jag. Första dagen som praktikant på ekegården.

Gonatt! 

Sportlovets sista dag.

Ja, mina vänner då ärdte söndag idag igen. Tycker dte är söndag allt för ofta numera. Mitt sportlov har varit otroligt skönt, jag har gjort massvis med saker, men ändå saker som inte gör kroppen allt för utmattad. Det känns skönt och komma tillbaka någorlunda utvilad. Fast ska ju dock inte tillbaka till skolan än på tre veckor. Så jag kommer ju inte riktigt tillbaka ännu.

Gårdagen med tjejerna var verkligen lysande, trots att jag inte vann bowlingen. (Jag kom faktiskt tvåa) Efter discobowlingen som slutade vid 10 gick vi hem till linus, där han och clarre var, sen gick the perfect four till freds och åt, sen gick vi hem till ljungdala mitt i natten. Ett toppen avslut på årets sportlov!


Hårförlängning

Kom på att jag har lovat min syster att lägga in bilder på mimmis hår i flera dagar nu, så nu gör jag det för hennes skulle. Vill bara meddela att håret inte är stajlat alls. Det är även snäppet snyggare i verkligeheten!


Efterlängtad girlsnight!

Måste säg att det är tråkigt att jag har tappat läsare under min vecka i Egypten. Det är tråkigt men sant. Sitter just nu här hemma och äter vindruvor och dricker äppeljuice. Kom hem från mimmi för en stund sen, sov där inatt nämligen.

Ikväll är det dags för vår efterlängtade girlsnight. Som verkligen behövs, vi har inte gjort något tillsammans "the four of us"  på superlänge nu. Senast dte bara var vi var nog nån timme på mimmis födelsedag som är två månader sen lite drygt nu. Så ikväll blir det först matlagning hos mimmi, sen viadre till Zuperbowl vid klokcna 9 för bowling, sen sover hela gänget hos Amanad.a Hur mycket sömn det nu blir? Fast jag lär väl somna först som vanligt antar jag. Jag ser iallfall framemot en toppen kväll med mina bästa vänner!

Vad ska ni göra denna lördag kväll?


Choklad hjälper mot allt

Denna fredagsmorgon började med en riktig brakfrukost tillsammans med pappa och annika. Belv så mätt att jag är illamående nu. Choklad hjälper mot illamående har jag hört. Haha, i min värld hjälper choklad mot allt. Nej men ska faktiskt sluta med sånt så fort sportlovet är över. Ska försöka gå ner några kilo då också, så jag slipper betale min syster 200kr för mina egna födelsedags pengar. Vore ju surt och ge bort det man har fått.

Mimmi kommer snart hit till mig, vet inte riktigt vad vi ska göra idag, men det kan aldrig bli tråkigt när mimmi är med i bilden. Om 7 eller 8 dagar åker jag till Helsingborg och köper löshår. :D Ja, jag längtar!

Trevlig fredag.

Hel dag med ungarna.

Dagen har varit krävande måste jag nog ändå få säga. (Jag vet att mimmi håller med mig till fullo) Dagen började kl halv 9 imorse hos berg, med sminknig & frukost. Vid halv 10 hämtar gunilla(mimmis farmor) oss och vi åker hem till åhus. Jag och mimmi somnade, och sov ett par timmar tills det var dags för käk (första gången), sen var det efterätt, mätta va vi iallfall, och sen skulle vi bowla med ungarna. Och jag vann ju då! Slog  min tredje strike någonsin så nej jag är inte alls bra på bowling.

Efter det var det hem till mat igen, pannkakor. Och sen åkte vi hem. Trevlig dag & mimzan har fått se mig springa för första gången. Det ni, skratta gjorde hon vill jag lova.

Kom nästan precis hem ifrån åhus, eller har hunnit ta mig till ekegården och fått träffa min handledare och fått mitt schema inför dte kommande tre veckorna, det ser riktigt bra ut vill jag lova. Så en bra dag & troligtvis en bra praktik period. Tummen upp för det!

inte mycket kvar nu

Onsdag idag om jag inte är helt fel på dagarna? Halva sportlovet har redan gått. Usch säger jag bara, får nästan lite ångest när jag tänker på att dte bara är ett fåtal dagar kvar, som man verkligen kan vila ut på. Inte för att vi vilar ut särskilt mycket. men iallfall!

Måste ta mig till Ekegården och också oc hträffa min handledare, ska ju få schema inför mina tre närmaste veckor och så. Det jobbiga är att ta sig dit, har verkligen ingen lust att gå upp till T4 lite längre, för att få ett papper.. Men jaja, har väl inte så mycket val.

Snart beger jag mig till mimzan och vi oss vidare till berg, där vi spenderar kvällen. natten spenderas dock hos mimzan eftersom vi åker tidigt till åhus med hennes farmor imorgon.

Sköt om er

Hem ljuva hem och kärlekens dag.

Var ska jag börja? Min vecka i egypten har verkligen varit fantastiskt, inte alls som jag hade tänkt mig. hade visserligen inte tänkt så mycket men iallafall, jag har minst sagt haft det bra, Tänker inte skriva värsta långa inlägget om veckan, men vile bara nämna att jag har haft det strålande och superbra väder. Är hemma nu, borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Tror faktiskt det stämmer en hel del, för det är alltid lika skönt att komma hem igen. Iallafall några dagar hemma.. Saknar redan hotellet, värmen och folket som jobbade där, skönaste människorna jag någonsin träffat!

Nåja.

Alla hjärtans dag idag, för den som har missat det. Idag är väl dagen man ska uppskatta dom man älskar, eller bli upskattad av dom som älskar en. Får se vad min alla hjärtans dag har att erbjuda. 

Ska ner till stan med mamma nu snart och se om jag kan hitta nåt på hm som jag kan handla på checken mamma har fått.  ha nu en riktigt bra alla hjärtans dag. Och ta hand om dem ni tycker om. ♥

Egypten

Ar val pa tiden att jag bloggar nu, sisadar 4dagar sen. Har inte sarskilt mycket och saga mer an att allting ar jattebra med mig och mamma. Och att jag kommer hem pa fredag kvall. Sa den som inte ar allt for upptagen da far garna traffa mig. Det behover jag vill jag lova. Aja, ska vl borja aterga till mitt. 

Skot om er, vi hors nar jag kommer hem. 


Äntligen!

Åh, nu gäller det verkligen! Den efterlängtade dagen är snart här (eller inte alltid så efterlängtad)  fast hade jag fått bestämma hade jag hellre åkt om någon vecka då allt skulle ha lugnat ner sig mycket mer. Mitt handbagage kommer i princip bestå av pluggböcker! Och plugga är verkligen inte min starka sida. Får väl plugga så gott det går.

Det är runt halv 5 idag vi tar tåget till malmö (fråga mig inte varför vi ska åka så tidigt)  där vi frå sitta i ca 2 timmar innan vi kan komma till hotellet, har vi turkankse vi hinner med en tidigare buss dit.Man kan ju alltid hoppas, annars får vi spendera två timmar till att äta och smälta maten, eller nått liknande.

Ska lägga mi och vila lite nu, så jag är snäppet friskare imorgon (jag blir aldrig frisk) sen ska jag hinna packa det sista och hinna träffa mimsan, fixa till mina naglar, antagligen hem till pappa och troligtvis hinna duscha. Ja, ni förstår det är mycket som ska fixas så här dagen innan.


Ha nu en bra snöig vecka, hörs vi inte innan så hörs vi lagom till alla <3-dag!

Sköt om er

bilder från lägenheten!

Har kommit tillbaka ifrån emmes lägenhet nu tänka sig att jag hann inom bokhandeln också. Blev Katarina von Bredow s  Räcker det om jag älskar dig? Eftersom jag älskade hennes bok Syskonkärlek så mycket så tänkte jag att då måste denna vara minst lika bra. Det kan jag utvärdera när jag kommer hem.

Lägenheten var iallfall supermysig. Trivdes jättebra i den, känner mig redan som hemma. Där lär jag bosätta mig allt för ofta. Mamma snackar om och börja packa så smått nu, så får väl göra det. Jag kommer sakna mina älsklingar allra mest

Bilder från lägenheten!

Loftsäng!

Bättre bilder kommer så fort hon har kommit igordning lite mer och fått det lite snyggare. Jag bjöd iallfall henne och rebecka på frallor & gifflar. Mätt blev jag, eftersom gifflar är min last!

Imorgon vid den här tidpunkten befinner jag mig i malmö..

Det allra sista ska fixas.

Var precis och köpte det nästsista eller något liknande inför resan. En resväska åt mig, en röd fick även en svart handväska som ska användas som handbagage. Är bara en bok kvar och köpa nu, för min del iallfall.

Ska bege mig till min systers nya lägenhet nu, jag bjuder henne på inflyttningsfika. Har hon inte en snäll lillasyster? Har bara en sak kvar att göra här hemma innan resan också, städa mitt otroligt stökiga rum, som är fyllt med klädhögar överallt. Det får jag fixa ikväll, eller imorgon innan vi åker till Malmö.

Jag tänkte visa bilder på mina väskor och mitt stökiga rum. Bilder från hennes lilla etta till lägenhet kommer nog också senare idag. Handväskan kostade förresten bara 149kr på rea, och rymlig är den också.
Rummet behöver verkligen städas.149kr på rea!

499kr på rea!

Bara två daga kvar!

Idag känner jag mig inte alls pigg. Jag fryser och är varm på samma gång. Och min förkylning vill inte släppa & hela huvudet är ömt. Lite synd är det om mig faktiskt. Plus att det är den 4:e idag. Dom som känner mig väl, vet vad jag menar.

Sitter i skolan just nu och letar fakta om massage, vilket inte går något vidar med tanke på att jag distarheras av internets alla andra frestelser, såsom bloggar och bilddagböcker. Men ska gå hem och försöka sova efter denna lektionen, det behöver jag verkligen. Måste vara någorlunda kry tills på fredag, tills vi åker. Tänk att vi åker om två dagar. Eller, vi åker ju till sturup redan imorgon kväll och övernattar på hotellet där i närheten. Det blir enklare så, med tanke på att planet lyfter kl 07.00 och att vi måste infinna oss där runt kl 05.00.  Snacka om att jag ska sova imorgon natt.

Ska väl bege mig hemåt snart, och deppa ihop mig ännu mer och framförallt sova. ni kan väl försöka få mig på lite bättre humör iallfall?

Kräsen var det ja

Igår var verkligen ingen bra dag, eller ingen bra kväll iallfall. Som tur var fanns vissa personer, och ja ni vet vilka ni är! med tanke på att jag verkligen inte kunde somna igår och inte slockande förren framåt tre ,så är jag väldigt slut idag. Tur att data lektionen var inställd då så jag kunde gå hem redan kl halv  12. (om jag struntade i mentorstiden då, som är totalt jäkla onödig)

Ska möta mamma på stan om sisådär tio minuter, vi ska äta nåt. Fråga mig inte bara vad för det vet jag inte, för jag är kräsnare än kräsnast. nu ringde mamma, bäst jag kilar!

På 5 månader.

Kom precis och tänka på avtalet jag och min syster avlade för sisådär 3 månader sen. Det har jag helt glömt bort, fram till idag. Mitt mål var att gå ner minst 5kg i vikt och förölra 10cm runt midjan på 5 månader? Jag har istället lagt på mig några kilo, som jag sen har gått ne igen och sen kankse lagt på mig nåt till. Men, nu har jag alltså lite drygt en månad på mig. Och den som lyckas bäst av oss blir 200kr rikare. jag har verkligen inte råd att förlora pengar.

Den 14:e mars, min födelsedag närmare bestämt. Är det vägning, mätning och pengautdelning. Önska mig lycka till och hoppas jag vinner. Nu kör vi!  

Stressigt värre

Min förkylning vill verkligen inte ge md sig. Den har nog tänkt stanna ett bra tag till känns det som. Helgen har varit mestadels bra, finns dock undantag. Bilder kommer så småningom. Och sen gällande resan, det är möjligt att vi avbokar och flyttar den ett par veckor framåt. Det händer alldeles för mycket just nu. Så mycket att jag inte hinner med allt. Nåja, får väl dra mig tillbaka är ju snart dags för världens mest meningslösa kurs. Datorkunskap A!


RSS 2.0