glöm det

okej, det där jag skrev i mitt förra inlägg var inte riktigt sant.
Så glöm det helt. Och ifrågasätt det inte. Det var mina tankar som sprang iväg lite.
& nu är jag helt plötsligt mörkhårig igen.

det ni.

Kaffe & vatten.

Nej nu är jag fruktansvärt trött på att göra mig själv besviken, om och om igen. Så från och med imorgon fastar jag. Kaffe och vatten som gäller ungefär. Önska mig lycka till!

(det blir pinsamt om jag misslyckas)

& jag älskar david. ♥

Fundersam.

Det går inte särskilt bra för mig gällande det här med att blogga oftare. Det är nästan ett bevis på att jag kankse faktiskt borde sluta blogga helt och hållet. Det är ju inte särskilt lönt och blogga nån gång sådär ibland. SÅ jag får väl tänka över det där lite, och bestämma mig för hur jag vill ha det.

SÅ jag får väl säga att jag minst sagt är fundersam. Ska jag verkligen ha bloggen kvar? Eller inte?

Snart kommer iallfall min sötis berg hit eller snart och snart, nån gång ikväll iallfall, min lilla stackare som misslyckades lite igår och somnade i min trappuppgång. Som det kan gå, men jag älskar dig ändå gullet! Puss.

Förlåt igen.

Hej på er.
Jag måste faktiskt säga förlåt igen, för att jag har varit så himla dålig på att uppdatera, det var nästan två veckor sen sist, och det är alldeles för länge.

Man kan väl säga att jag har varit med om en del, inga stora förändringar, men ändå saker som har påverkat mitt liv en gnutta. Jag har gått och börjat skolan bla, går numera på Hotell & Restaurangprogrammet, och ska gå där i tre år med mina gullungar Blom & Fridolf. Killar ja, men jag umgs lättare med killar. Inte alls samma typer av människor, och jag gillar det.
 
Igår drog amanda med mig på ett av hennes gympass, och det taggade mig verkligen för att bärja gå till gymmet igen (jag har ett gymkort jag aldrig använder) Visserligen så tycker jag det är så himla tråkigt att göra sånt själv, och dessutom att bli uttitta. Nejtack, jag hoppar nog det ändå. Men ut och gå eller nåt, kan jag ju alltid göra. Nånting iallfall.
Ja, det tar vi tag i så småniingom. 

Nu måste ja faktiskt fortsåtta göra mig redo inför skolan, och efter det en jobbig trappstädning som väntar. Jag hoppas på lön snart! 
Sköt om er!


(Även om du förmodligen inte läser detta så vill jag säga att jag älskar dig david) ♥ 

Perfect four.

Mitt humör är verkligen inte på topp, det kan man inte påstå.
Och det blir ju inte bättre av att någon klankar ner på en..
usch nej en dålig kväll, hoppas den slutar bättre än såhär.
Men dte tvekar jag inte en sekund på eftersom jag alldele strax
ska be min pappa köra mig hem till amanda, där tjejerna väntar!

Det är på tiden vi träffas alla fyra!
Perfect four




Alanya 09, bäst!

Hej på er!
Jag är nu hemkommen från min bästa vecka någonsin, jag kom förvisso hem inatt men då blev det verkligen inget bloggandet. "What's happened in Alanya, stays in Alanya" som man brukar säga. Ingen kommer ändå fatta de jag berättar i bloggen. Men som sagt min bästa vecka någonsin, det sjukaste, galnaste och roligaste jag någonsin har varit med om, det finns verkligen inte mycket här i världen som kan slå vår alanya resa. Och ja jag bjuder på lite bilder, många förblir dock på kameran & i min Alanya mapp på datorn.
En sjuk vecka med oförglömliga minnen


Bästa vän på flygplatsen

Bästa vän i poolen på hotellet

Första soldagen

På en restaurang

På Crazy Horse, här drack i veckans godaste drink som förövrigt var veckans dyraste också

Armbrytning på Garage

Mimmi och Henke från Stockholm

En av bartendarna på Garage

En av bartendarna på Lambada

Fler bilder kommer i ett annat inlägg.

RSS 2.0