vårväder

Då är det tisdag idag. Vilket betyder att det snart är onsdag och då vänder veckan. Som mimmi brukar säga. Och dte gillas, imorgon har jag sovmorgon och slutar dessutom halv 12. Det kan ju nästan inte bli bättre. Så imrogon blir det simning med berg & sen titta på mimzans café dag. Sen sover alla tre över! det gillas det ni. En riktigt girlsnight minus felle då men.

N ualldeles strax skaj ag bege mig hem till Rebecca, då får jag min eftrlängtade promenad i vårvädret också, det är ju perfekt. Ska köpa med en present till sjuklingen också, en loka vill hon ha. Det fixar jag!

nu skaj ag klä på mig kläder och bege mig ut i solskenet. Sköt om er!

Och vad tror ni det handlar om idag?

Hej på er!
Och vad tror ni jag ksa blogga om idag då? Tror ni att dte handlar om skolan så har ni helt rätt. Jag gick inte dit idag heller, vilket innebär att det räknas som skolk. Ingen vill ju sjukanmäla sin dotter som är fruktansvärt skoltrött inte. Nejdå, det vill man ju inte! Så både min hemma dag idag och i fredags omräknas direkt som skolktimmar. Känns bara onödigt och sitta där, om jag inte lär mig något ändå. Hade dessutom ett prov idag och en redovisning. Jag har inte skrivit en enda rad på redovisningen och jg kan ingenting på provet. Då förstår jag verkligen inte meningen med att bara sitta där, och sitta av tiden. Då kan jag lika väl få sovmorgon och kankse gå till gymmet istället.
 
Har ju som sagt börjat min bantning nu.  Fick så otroligt dåligt samvete och ångest när jag prövade en bikini i kristianstad med berg i fredags. usch, jag vill inte ens tänka tankne på hur det såg ut. Jag köper iallfall ingen bikini förren jag har tappat en del kilo. Det skadar inte om ni peppar mi och hälper mig på traven, eller ge tips på hur jag ska stå emot sötsuget, eller bra träningstips. eller tips på vad som helst egentligen som kan hjälpa mig att lyckas.
 
Nu snart ska ja gå hem till mimmi och hämta min cykel, som jag lämnade dä igår. Man kan ju inte cykla hem kl halv 10 på kvällen om man är blöt överallt och fryser. Tur jag har pappa som hämtade mig!

Puss.

Inget mer godis inte.

back in the blog.

Hej bloggen!
Söndag igen, vilket betyder att jag är tillbaka i bloggen igen. Min helg har varit en ovanligt lugn och oplanerad helg. Den har mestadels penderat i amandas nya soffor. Mycket mer än det har hon och jag inte gjort, jo ätit en massa också förståss! (Får bli en hel del träning i veckan som kommer) Men den här helgen har verkligen varit behövlig. Man behöver ta det lite lugnt ibland, och inte stressa en massa. Och lugnt har dte verkligen varit. Vi har knappt satt en fot utanför hennes hus bara. Okej, där överdrev jag kankse lite. men i princip så har helgen varit.

Hur har er helg varit?

Idag blir det att skriva klart mitt tal som ska hållas på tisdag eller torsdag och ska vara i tre minuter, mitt handlar om Egypten och min resa dit. Får hoppas att det blir bra. Ska även u och övningsköra med mamma om ca 40min. Särskilt bra är jag inte kan jag lova er.

Ska återgå till talet nu, sköt om er! Och sommaren är väldigt efterlängtad.


<3


trött på skolan iallfall.

Det är konstigt vad frånvarande man kan bli ifrån bloggen ibland. Jag erkänner, jag har blivit riktigt usel på att blogga. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig, men det känns lite som att jag hade behövt en paus ifrån allt. (inte för att jag bloggar för mycket) En paus ifrån livet liksom. Men nu kan man ju inte bara ta en paus sådär. Hur mycket man än skulle vilja det ibland. 

Tänkte iallfall meddela att jag var i skolan i max en timme idag. Jag orkade verkligen inte vara där längre. Är så fruktansvärt trött på det. Så skoltrött så det finns inte. Jag kan inte ens ta tag i pluggandet längre, det känns som om jag i princip sitter av tiden. Vilket känns väldigt onödigt då kan jag hellre göra andra, nödvändigare saker känner jag. Jag förstår att ni bryr er så väldigt mycket om mitt skolsnack. Men jag är ledsen har inget annat och blogga om för tillfället. Skolan är det ändå som finns inuti min skalle just nu. 

Men jag kan lova er att det kommer bli bättre, en lösning är på väg och ändringar kommer ske så småningom. Jag vet ännu inte när riktigt, men det kommer. Ha tålamod mina vänner, tålamod!

Fredag imorgon vilket innebär helg. Vilket är den bästa tiden på hela veckan, då kan jag göra precis vad jag vill utan att behöva ställa alarmet på mobilen på kl tio i sju.

Sköt om er, och ha en bra helg nu, för det ska jag!

Världens bästa

Godmorgon!
Eftersom jag inte alls höll vad jag lovade igår, så tänker jag ta igen det idag och göra det idag istället. Jag lovae nämligen att jag skulle skriva ett inlägg direkt ifrån hjärtat.

Den där dagen när du stannade med cykeln och frågade "vill du ha skjuts?" är en dag jag aldrig kommer glömma. Dessa tre orden var det första orden på något som skulle utvecklas till en vänskap finare än allt annat. Det dröjde inte många dagar förren vi bestämde att vi skulle träffas, vi var inte mer än elva och tolv år gamla. Men ändå så ser jag verkligen oss själva idag som precis samma människor som vi är idag. (fast nu är vi äldre & snyggare) Vi har till och med varit ovänner, men dte var inte särskilkt länge, för vi båda insåg nog att vi inte klara oss utan varandra. Jag kommer ihåg gången du mediterade för mig, gången du blev riktigt irriterad på min dator för att du inte kom in på msn. Jag minns din bruna marwin tröja som du älskade och använde mest av alla dina kläder. Jag minns våra jeanskjolar och vår nyårsafton med partyhattar och Mini i ert radhus på stattena. Jag minns gången du slog ner mig utan för skolan och vi skrattade som bara den. Folk trodde nog inte vi var riktigt kloka. Men det ä vi inte heller, har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Jag kommer ihåg alla fester vi har varit på tillsammans, alla gånger vi har handlat upp vårt barnbidrag första dagen tillsammans. Det jukaste är nog ändå att vi tänker likadant, då menar jag inte ibland utan alltid. Det händer dagligen att någon av oss säger något & då säger den andra "jag tänkte precis säga det". Jag vet inte hur många gånger vi har sagt samma kommentar till någon exakt samtidigt. Jag minns hur otroligt många filmer jag har somnat till i din närhet, hur många gånger vi har handlat och krängt godis för mer än 50kr, alla kvällar vi har tillbringat bara du och jag, alla skämt som bara vi skulle skratta åt. Jag minns varenda gång vi gråtit och varenda gång vi har skrattat tillsammans. För mig är du allt och lite till. Du är det absolut bästa jag har, jag delar inte så många minnen med någon som jag delar med dig. Vi kan klaraa allt du och jag, det är jag helt övertygad om. Du är min bästa vän och dte är jag grymt tacksam för, inte många har haft den turen att få en så underbar vän som jag har. Du är helt klart bäst och ingen kan ersätta din plats. Jag älskar dig så det gör ont i hela mig Mimmi Dahlkvist. Jag hade kunnat skriva massis med mer saker, men då vet jag att du skulle tröttna på att läsa. Jag känner dig nog för väl. Men mimzanvimzan, du vinner priset, du är bäst så är det bara!



Puss

Jag vet att jag lovade ett bra inlägg. Men jag är ledsen och jag ber om ursäkt, för att det inte kommer bli varken långt eller intressant. Imorgon tar jag bussen till ängelholm efter skolan för att äntligen fixa mina naglar, dte ser jag framemot, har faktiskt saknat dom. Och  nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon bitti går jag upp klockan sex och ger mig ut på motionsspåret. Godnatt & önska mig lycka till imorgon bitti.

Imorgon kväll kommer jga skriva ett inlägg direkt från hjärtat. missa inte det ni.

Kommer senare

Hej bloggen!
Jag lovar att jag ska skriva ett hyfsat vettigt inlägg ikväll. För nu varken orkar eller hinner jag. Puss!

Sämsta dagen.

Måndag igen. Dagen varje vecka som alltid är pest och pina, usch jag hatar verkligen måndagar. Men det är jag nog inte ensam om. För vem gillar måndagar egentligen? Idag är det skola till tjugo i fyra, sen blir det hem duscha och så vidare. försöker få av löshåret nu, så vi kan fläta fast det istället. min käre kusin ska hjälpa mig med det. skoltrött är jag så det visslar om det.

Sköt om er!

Snart tolv.

Klockan börjar närma sig tolvslaget. Visserligen är klockan bara halv tio men iallafall. Vet ni vad det innebär när klockan är över tolv? Då är det fredag, veckans helt klart bästa dag förutom att skolan inte slutar förren klockan tjugo i tre, men det kan vi leva med, bara för att dte är fredag. Imorgon blir det fest, båda festerna är privata. Det blir säkert en rolig kväll, mitt sörsta problem är bara vad jag ska ta på mig? Fast, jag kan ju faktiskt köpa något nytt, nu när jag är 500kr rikare, min farfar är allt snäll han. Snart dags för sängen och trevlig helg, om jag inte bloggar mer innan dess!

Puss. 

Tandvärk och kalas

Hej!
Jag kommer fortsätta med att vara negativ och tråkig i mina blogginlägg, iallfall nån dag till. För mitt humör är inte på topp, jag är inne i en dålig period helt enkelt. Deprimerad och precis allt är fel. Förutom solen då förstås, fast den stör jag mig säkert på om den skulle blända mig när jag är på väg till eller från skolan? För alltid i mina dep  perioder (som har varit alldeles för ofta nu) så hittar jag alltid något och klaga på. Mitt deprimerade jag blir ju inte särskilt mycket bättre av att jag har sån jäkla tandvärk (hål i tänderna kallas det) Tacka gud att jag ska till tandläkaren om drygt en vecka. 

Idag är det kalas här hemma igen, med god middag för en gångs skull (förlåt pappa), syster kommer hit eftersom det är hennes 23års dag vi firar som för visso inte är förren imorgon men imorgon har hon inte tid med familjen för då har hon en brakfest. Fast ska jag vara helt ärlig så hade inte jag heller haft tid imorgon. Imorgon är det andra planer som gäller. Även farfar joinar kalaset idag, alltid lika trevligt!

Nu ska jag nog bege mig till sängen som väntar på mig. Behöver all vila jag kan få så jag inte blir sjuk. Jag känner infektionerna närma sig. Usch. Ännu ondare gör det i tänderna.

Sköt om er!

Nails

Ett andra inlägg för idag skadar väl inte? Det blir dock inte särskilt långt, men iallfall en minuts läsning cirkus. 

Var på skopunkten med bästa och hennes käre moder innan, skulle ju köpa mina efterlängtade skor, men själklart så fanns inte min storlek kvar. Måste säga att det är värdelöst att ha storlek 38 i skor. Det finns aldrig kvar av dom snygga modellerna. Nåväl, så hittade jag ett par andra som också var snygga, Men blev inte att jag köpte dom heller. Anledningen var väl att jag är för snål helt enkelt och inte ville betal full pris (mimmi köpte två par, hennes mamma ett par, alltså inga billigare skor till mig)

På vägen hem från kristianstad ringer min syster och vi snckar om naglarna som jag ska göra hos Erika (min systers kompis) som bor i Ängelholm, hon ville inte ta mig ocg min syster efter varandra så vi bestämde att jag nog skulle åka dit själv på tisdag och få dom fixade, ett nytt set gelenaglar för bara 300kr+ditresan är inte mycket alls. Plus att min systers har hållt otroligt bra trots att hon har jobbat på ålderdomshem. Det ni. Så på tisdag åker jag antagligen dit. Det gillas! 
Nej nu ska ni slippa mig för idag. Och sovgott!

Usch ja.

Hej!
Eller nästan god morgon förm in del. Jag har haft en fruktansvärd dag. Eller, den började bra men sen gick det utför. Jag ställde alarmet på kl 05.50 imorse för att jag skulle gå upp kl 6 och gå ut & gå tillsammans med annikas stavar. Tro det eller ej, men världens mest morgontrötta människa (jag) gick upp kl 6 och begav mig ut i det sköna vädret, en riktigt bra start på morgonen. Jag gick i 40min och mötte inte många människor.

När jag närmade mig slutet eller rättare sagt mitten av rundan så började jag känna huvudet banka. Jag kom hem tog en dush, och sen så jäklar började det sprängas i huvudet. Jag beslöt mig för att vara hemma ifrån skolan, eftersom det kändes som migrän. Jag gick och la mig vid kvart över 7 igen, och sov från och till fram till kl 1. Så nu sitter jag här, med fortfarande lite huvudvär (dock mycket bättre) och känner mig allmänt sjuk och hängig. Jag svettas och fryser på samma gång. Inten og med så åt jag frukost kl halv 3 för alltså en timme sen.

Usch jag komme verkligen inte kunna somna ikväll, med tanke påatt jag sov så himla länge idag. Men det är en annan femma. Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa Mimzan, för jag saknar henne. Puss på det, hoppas det kan få min dag att sluta bättre än vad den började.

hur har er dag sett ut?

Jag vet att vi inte gillar bilden, men du är världens finaste & bästa vän. <3


Måndag=studiedag

Min måndag har verkligen varit toppen, inte nog med att alla hade studiedag idag, så vaknade jag med bella vid min sida. Vi mös hela morgonen med scrubs och frallor. Vid kvart i två mötte vi upp Sara på stationen, och vi åkte till Osby där vi mötte upp Emma på stationen. Alla gick tillsammans hem till Bella där vi spelade poker och snackade en massa. Jag måste verkligen tacka er tjejer för en supermysig dag tillsammans med er, det måste vi verkligen göra om!

Och Sara, sommaren lockar!

Tidsfördriv!

Ska möta upp älsklingsbella på stationen om en halvtimme. Hon ska övernata hos mig idag, trevligt värre! Fast jag har ett arbete jag måste göra, men det får hon stå ut med! Nu ett tidsfördriv för:

Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som  han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar.

(jag gör åt amanda berg)

1. Vad heter du? Amanda Berg
2. Ett ord på fyra bokstäver: Anka
3. Flicknamn: Agda
4. Pojknamn: Adrian
5. Yrke: Alssång ledare
6. Färg: Antik färgad
7. Klädesplagg: 
8. Mat: Aphjärna
9. Sak i badrummet: Ankröv (när man ser sin röv i spegeln)
10. Plats/stad: Anus?
11. En orsak att vara sen: Analsex
12. Något man skriker: Aj!
13. Film:
14. Något man dricker: Apelsinjuice
15. Band: Alcazar
16. Djur: Antilop
17. Gatunamn: Andra avenyn
18. Bil: Audi
19.Sång: Alla som inte dansar är våldtäktsmän
20.Aktivitet med mer än en deltagare: Alkoholismen / Anarkismen


Slut för denna gången

Då var min födelsedag slut för denna gången, eller om 19min om jag ska vara exakt.  Min dag har varit bra, dte måste jag faktidkt säga, tagit det väldgt lugnt. Men fått äta middag med sin bästa vän bla är aldrig fel. Sover hos berg inatt, hon jag och mimmi har dte väldigt mysigt. fast mimmi har nog somnat i soffan nu.

Bra födelsedag och bra gårdag, är övertygad om att min morgondag också kommer bli strålande likaså måndagen, så vi har studiedag och jag befinner mig i knislinge hos emma för att speöa poker med henne, bella och caroline. Det slutar aldrig illa!

Ett stort tack till alla som har gjort dessa två dagarna tll två riktigt bra dagar. Jag uppskattar det verkligen!

Gammal bild på mig och snygging, men den bjuder vi på. Eller vad säger du berg?


Jag fyller år, igen.

Tre hela dagar sen sist, det är inte klokt vad tiden går fort. Ochimorgon fyllerjga17, shit! Jag minns närjag fyllde tiooch elva som om det vore för ett år sen eller två. När jag fyllde tio fick jag som present en resa till Lalandia med hela familjen och en markoolio skiva som jag och min syster lyssnade på stup ikvarten när vi var i danmark. Hon och jag delade rum & vi hade vänt på sängarna så vi sov på tvären, för att vi ville ligga med huvudena i samma säng. Jag åkte varenda rutsckana, jag älskade och bra trots att jag tyckte vattnet var kallt.

När jag fyllde elva, gich min absolutstörsta dröm (då) i uppfyllelse. Jag fick en biljett till en A-teenz konsert, son jag, lina och våra pappor skulle gå på tillsammans. Det var verklige den bästa presenten jga kunde få, jag trodde verkligen inte det var sant. Jag sa jämt att dom alltid skulle vara mina största idoler. Men, saker ting ändras och tiden går. Och imorgon, fyller jag år igen. Inte tio och inte elva, utan tråkigaste åldern av alla nämligen 17.

Jagfick världens gulligaste presnt av bella igår!   (publicerar inlägget en dag för sent)

Jag är då aldrig trött.

Fick sluta 2 timmar tidigare vilket jag tackar för! Jag hade verkligen inte orkat stanna där till tio ikväll, jag är helt slut och känenr bara lukten av gamla människor. En doft som inte är särskilt god precis.  Nåja, imorgon händer det en hel del på schemat blir nästan lite trött i huvudet bara jag tänker på det. Kl halv 11 ska jag handla åt mamma, gå till maxi tror jag blir bäst. Klockan 12 ska jag på ruggbehandling hos Jessica, mina äckligheter på ryggen har återupsstått (stavas?) Kl halv 2 börjar jag jubba igen, innan detta ska jag hinna duscha, vilket tar sin lilla tid numera med tanke på håret, och sen har jag ingen hårfön heller. Det säger sig själv. 

Så, jag antar att jag kommer vara tröttare imorgon kväll när jag kommer hem än vad jag har varit på riktigt länge. Och känner jag mig själv helt rätt, så kommer jag nog inte hinna längre än innanför dörren tills jag somnar. Alltså blir dte ingen blogginlägg imorgon, så vida ja inte vaknar supertidigt imorgonbitti och skriver ett då. Eller mot min förmodan är extremt pigg när jag kommer hem imorgon. Men vet ni, det får morgondagen avgöra!

Sköt om er!



Sista praktikveckan!

God morgon!
En rejäl sovmorgon var vad jag fick idag. Men självklart är det inte bara possitivt. Allting har en baksida. Jag börjar jobba kl 1 idag och slutar inte förrens kl 10 ikväll. Känns som att det kommer bli en lång kväll, men det fixar jag! Jag vet ju vad som väntar på mig så fort jag kommer hem, sängen! Så idag blir det inte mycket data för min del, vilket iofs är bra. Det blir alldeles för mycket nu för tiden. Sista veckan på praktiken nu iallfall, sen är det skolan som gäller.. Vet faktiskt inte riktigt vad jag vill? Stanna på ekegården eller komma tillbaka till skolan? Aja, det löser väl sig.

Ha en trevlig dag!

Helg och Internationella kvinnodagen

Det var ett tags sen. Fyra dagar sen om jag ska vara exakt. Det har väl hänt en del, eller inte särskilt mycket egentligen. Men dte har iallfall varit helg, och det säger väl allt? I fredags var vi på fest i Röinge, jag hade en nykter kväll. Det var iallfall trevligt förutom slagget (som det förvisso nästan alltid är på fester)  och flissets försvinnande. Iallfall, sen cyklade jag och berg hem, tänk att vi hittade rätt väg därifrån, är nästan lite stolt över oss att vi kunde komma så rätt.

Igår vaknade jag brevid berg, vi åt god frukost och var rätt slappa hela dagen. På kvällen kom brudarna, linus, clarre, wesslan och tobbe till berg. Och vi mös i soffan som vanligt. Men det gillar vi. Efter det sov jag hos berg ytterligare en natt (denna natten med eget täcke) och vaknade upp ensam i hennes säng eftersom hon var och spelade match i Landskrona. Hoppas ni vann (vilket jag inte tror, eftersom ni låg nästsist och dom nästförst) 

Idag, denna söndag har jag umgåtts med bästa. Vi har ätit choklad ( tjuckisar), limmat hår och myst. Ikväll kommer kankse mimzan till käre moi så vi kan mysa lite till och kolla på Gossip girl och Wipeout som förövrigt har säsongspremiär idag. 

Sitter med min käre syster nu, som målar naglarna i mitt rum (lukten av nagellacket skär i näsan på mig) Jag ska tvinga henne att börja kolla på gossipgirl med mig. Nej nu får jag sluta. Annars orkar ingen läsa förutom pappa.

(Jag vet att du läser pappsen)

Sköt om er! Och glöm inte att det är kvinnodagen idag.

Cats ikväll.

Hej bloggen!
Åter tillbaka till praktiken idag, det känns verkligen i kroppen. Inte bara i kroppen, har gått med en fruktansvärd huvudvärk hela dagen också. Mamma kommer snart och hämtar mig och mina saker oc hsen ikväll ska vi ut och äta hon, jag, emelie, och släkten på mammas sida. Min kusin har fyllt 18 i förrgår nämligen. Det måste ju firas! Vet inte vad jag ska ha på mig eller hur jag ska ha håret. Men det får väl komma som det kommer. Så kvällen lär spenderas där, vill man ha tag på mig så hänvisar jag till mobilen. 

Ska packa ner det sista nu innan mamma kommer, om nu bilen startar vilket man aldrig vet säkert med den. Och sen göra vid mig och sen går vi. Inte vraje dag man äter på Cats en onsdagkväll. Det blir säkert trevligt, god mat iallfall!

Sköt om er

Raklugg!

Shit, nu är det verkligen för sent och ångra sig. Jag har klippt raklugg mina vänner! Eller inte jag själv, utan mimmi mamma gjorde det på mig. Kommer verkligen kännas konstigt dom första dagarana men man vänjer väl sig så småningom. Pappa blev iallfall överlycklig efter att jag hade klippt mig, så glad att han ville ta foto på håret, och nästan fick dåligt samvete över att han hade kallat mig tjockis innan idag, för att jag åt upp hans godis, som egentligen var mitt. Bild på håret kommer senare, nu ska jag alldels strax sova, börjar sju imorgon bitti igen!

Ledig idag!

Godmorgon känns dumt och börja med. men för min del känns det faktiskt som att det är morgon eftersom jag bara har varit i i ca två timmar. Fast på dom två timmarna har ju hunnit allt det jag skulle idag, nästan. Förutom städningen hos mamma. Men det är nästa projekt idag.

Det är verkligen otroligt skönt att få vara ledig såhär mitt i veckan nån gång ibland. Det är nog det gillar allra mest med praktiken. Man uppskattar verkligen sina lediga dagar (även om jag sover bort dom). 

Efter städningen ska min kväll spenderas med min bästa vän. och idag är inte vilken dag som heslt, det är tisdag vilket innebär den rätte för Rosing och säsongs premiär av Desperate housewives. Det ni, det förgyller varje tisdag kväll! Nej nu ska jag försöka få mitt hår att torka, sen bege mig hem till mamma, där städningen väntar.
Sköt om er!



Jag vill också!

Idag har nog ändå varit en bra dag (om man bortser ifrån vissa saker). Jag var med bella och emma hos piercaren för att bella skulel pierca tungan, läskigt men nu är jag ännu mer sugen på att själv göra det! Det blir säkert så småningom, när jag tar tag i mig själv! Efter det fick jag äntligen köpt ett ny rouge, så nu har jag allt vad jag behöver i sminkväg, ett tag framöver iallfall! Inte nog med att neccessären numera är fulländad så fick jag åka gratis hem på stadsbussen också! Dt ni, det händer inte varje dag.  Hoppas kvällen är lika positiv som dagen har varit. Och jag är ledig imorgon, ska bli riktigt skönt.

Sköt om er

Tummen upp

Hej bloggen!
Jag har sagt det förut och jag säger det igen, gud vad min helg har varit bra. Fredagen började med att vi begav oss hme till Jacob, eftersom alla skulle till björket utom jag och amanda. SÅ var vi där på förfest, sen följde vi alla jävlar dit, & sen träffade jag och bergis ted bla. så vi drog och käkade på freds, åt så in i helvte gjorde vi! Sen skulle vi två stackarna cykla hem till amanda (ljungdala närmare besämt). 

i lördags, så vaknade jag hos berg, vi käkade frulle sen drog hon och spelade match & jag prövade kläder och grajjor. Sen igårkväll åkte jag till Osby, på födelsedagsfest hos bella. Vilket jag inte ångara en sekund att jag gjorde, det blev verkligen en lyckad kväll, med trevligt folk! Dans och sång på bordet, katten som trillar ihop, fyllegarvet. Ja, jag kan nämna hur mycket som helst. Men jag väljer att inte göra det. Ni som var där vet vad jag snackar om! (en del saker iallfall) 

Nu skaj ag snart sova är helt slut efter helgen och dagens praktik, ska bara kolla klart på beck först, om jag orkar. Imorgon piercar bella tungan & jag är på plats. Hur har er helg varit? Bilder kommer kanske så småningom, annars hänvisar jag till min bilddagbok.

Sköt om er

RSS 2.0