Regn imorgon?

Idag orkade jag verkligen inte skolan, så jag stannade hemma ochs sov till 12 istället, det lockade mycket mer är att ha fältmatlaging ute i skogen. Men imorgon blir det skolan, och vandring hela dagen, kankse inte heller jättelockande men det kan kvitta måste dit iallfall. Nån som vet om det blir regn imorgon förresten?
Det får jag verkligen hoppas att dte inte blir, för då  blir dagen ännu mindre rolig.

Nåja mina sötnosar sover här iantt och det blir supermysigt.

Sovmorgon är aldrig fel

God morgon!
Det är helt sanslöst vad skönt det är att få sova ut nån måndag då & då (iofs så börjar tio varje måndag) sova ut ordentligt då alltså. Sova tills man vaknar i princip. Och eftersom jag var så himla trött igår, så slokcnade jag redan vid kvart över tolv-halv ett. Vilket resulterade i att jag vaknade redan vid elva. Mamma ringde iofs och väckte mig, men jag kunde inte somna om, så det var lika bra och gå upp då. 

Idag ska jag nog inte göra särskilt mycket, ska upp till stan runt ett någonting och hålla min mamma sällskap på stan, hon skulle visa mig några skor som har har tjatat om nu ett tag. Lyssnar på spotify och kollar runt och läser bloggarna just nu, läste just att det var slut mellan Gynning och hennes Trotzig. Tråkigt säger jag.

Visst ja, har ju glömt skriva att det är fem månader idag också. 
jag älskar dig




(finns bara bilder sen i somras & innan dess på oss)





Rebecca mys med cola.

Min kväll tillbringas hemma hos rebecca med cola och mys. det gillas skarpt! och jag har en lugn skolvecka framör mig, bara lektioner på fredag. och studiebidraget på onsdag också. Känns faktiskt som att det kommer bi en hyffsad vecka ändå. Men nu ska jag återgå till min gulleplutt rebecca och fortstta mysandet. Inget mer bloggande ikväll så god natt på er ♥


våra extremt kvinnliga fossingar (fötter för er som inte förstår det)

Du hade fått bo hos mig.

Hej på er!
Festen igår var faktiskt mestadels lyckad, om man bortser från grannars klagande, slagsmålet och att min plånbok bli stulen. Så nu har jag både en icke fungerande kamera & heller ingen plånbok, och inga pengar, livet är hårt. Fast jag ska ju vara glad som inte har blivit utslängd hemifrån som "lille" Gaybloggaren Amir har. Hade jag bott i Stockholm så hade du fått bo hos mig! Så snäll är jag.

Vid 3 vaknade jag i en säng hemma hos mimmi av att massa skulle sova där, så det var bara och bege sig hemåt, för jag orkade verkligen inte dela säng med alla dom (ville inte sova fyra i en dubbelsäng heller för den delen) så där gick jag in till stan för att byta skor och sen 20 min därifrån för att till slut sova hos david. Jag somnade nog vid en halv 5 6 vaknade vid 9. Så det är förståeligt om jag är trött idag.

Nu ska jag snart in i duschen och duscha av mig gårdagen, och irritera mig lite till på den (som jag inte vet vem är) som snodde min plånbok. 

Ikväll vet jag inte vad som händer, hoppas på något lite extra med tanke på att det är studiedag imorgon, det gillas. Trevlig söndag!
Helsingborgsfestivaln 09!

pepp pepp!

och ikväll är det fest! vi är pepp som bara den.
in i dimman!

Fredag hela veckan.

Hej på er!
Äntligen är det fredag igen, och tro det eller ej, men jag befinner mig hemma för tillfället. Det är inte ofta det händer på en fredag. Var väldigt sugen på att köra lite med mamma, men hon orkade inte, så det blev inget med det. Ska försöka övertala min gulliga lilla pappa om att få pengar och sen eventuellt köpa godis. (Jag har iofs ont i magen, men godis går alltid ner) Sen ska jag även spendera natten hos mimzan, det blir mysigt hörrni.

Imorgon blir det fest hemma hos Mimzan, slår vad om att det kommer bli riktigt trevligt. Det kan knappst bli bättre en lördag, inte nog med det så har vi ju extra lång helg också eftersom det är studiedag på måndag, och på måndag mina vänner, är det fem månader ♥ Det börjar bli några månader på nacken nu, men jag gillar det.

Sköt om er, & glöm inte att det är freeeedaaaaag!

Nog finaste bilden på oss någonsin!

Alanya 09!

Ni kastar sten i glashus.

Okej. Jag väljer själv vad jag vill skriva i min blogg. Jag är medveten om att det placeras på internet, att det alltid kommer finnas att hitta. Men, jag säger MEN. Trots att varenda liten jäkel i hela jävla världen kan läsa det jag skriver i min blogg (om dom kan svenska vill säga, eller har lust att översätta allt jag skriver) så vill jag inte höra skit ifrån mina föräldrar. Att jag skriver si eller så, eller gör saker jag inte får/borde. Visst så är det kanske, men dom kan aldrig komma ifrån, eller skälla ut oss egentligen.
För dom har själva varit i vår ålder, dom vet exakt vad det handlar om. Så egentligen, kastar dom bara sten i glashus när dom säger åt oss att inte dricka alkohol eller andra saker man inte "får" göra. Fast i och för sig, så får vi ju inte dricka alkohol. Om man nu ska följa alla lagar och sånt vill säga.
Det jag ville få ut av detta inlägget var att vi faktiskt har rätt och få skriva vad vi vill (trots att vi inte är myndiga, eller att våra föräldrar inte gillar allt vi gör/skriver). Men tänk själva efter, hur roligt är det inte och utmana sina föräldrar lite, och hur roligt tyckte inte våra föräldrar det var att trotsa sina föräldrar?

Jag slår vad om att dem allra flesta utav dom tyckte det var riktigt roligt.

Dem irriterar mig mest.

Wow 2 inlägg på en och samma dag, det händer inte ofta. Men nu händer det! Jag antar att jag inte är den enda som sett de båda svenska hollywood fruar avsnitten och jag imponeras inte det minsta, det irriterar mig mer. Visst det är ju underhållande, men ingen av fruarna verkar ju ha alla hönsen hemma. Eller det är iallfall någonting som inte stämmer. 

NÅja ännu en måndag börjar närma sig sitt slut, och jag är lika glad varje gång.Inte nog med att måndagar är veckans tråkigaste dag så har vi veckans jobbigaste lektioner också, ska bli riktigt skönt med studiedag nästa måndag. 

Klockan börjar bli mycket nu, vilket betyder sängen. Det ska bli riktigt skönt faktiskt. Sova är nog bla det bästa som finns! 

Sov gott!
Agnes-Nicole Winter            Maria Montazam       Anna Anka

Håller inte vad jag lovar.

Jag måste faktiskt erkänna att det inte går något vidare med min förbättrade uppdatering som jag ständigt lovar. Jag ber om ursäkt för det igen (sisådär 12 gången jag gör det nu). Men det är faktiskt så att jag helt och hållet har bloggtorka, jag har inte en susning om vad jag ska skriva helt enkelt. Vilket gör att det inte blir särskilt roligt och blogga heller,och framförallt inte särskilt rolig för er att läsa en tråkig blogg. 

Men nu skriver jag, och det kanske vi ska vara glada över. För man vet ju aldrig när det blir nästa gång. Det har inte hänt jättemycket sen i fredags, iallafall inget som bör nämnas i bloggen. Jag är just nu inne i en period med väldigt konstigt humör, så ni får acceptera om jag är lite halvt konstig ibland.
Hittade en rolig bild på datorn innan idag som gullet ritade och skickade till mig på msn innan vi blev tillsammans. Rätt kul och hitta sånt som man nästan har glömt bort, också bara helt plötsligt ås minns man. Men någon konstnär ska ha nog inte bli iallafall.  ♥

Såhär såg den ut!

Friday i'm in love

Idag är jag på lysande humör trots min onda mage, men det är ju fredag! Och då kan det knappast bli bättre, eller jo det kan det, för det är fest imorgon, OCh fest gillar vi, vet dock inte riktigt hur jag ska komma hem därifrån imorgon bara, men det är en annan femma. Det där med skjuts löser sig alltid, och ännu bättre blir det nästa år, då alla fyller 18 på löpande band, och 18-års fester jämt. Åh, visst låter det härligt, då är det bara bolaget kvar sen, det ser vi också framemot. Nej nu ska jag och amana först in till stan, för hon var sugen på godis tydligen, den vidare hem till wesslan för lite filmmys, med han, tobbe & jacob. ♥


Fredag hela veckan tack.

Do me a favour

Nu tycker jag allt ni får göra mig en liten tjänst och bli medlemmar på gratisbio. Och kostar ingenting gör det heller inte, så vad väntar ni på!

Mina smaljeans!

Tidigare idag fick mitt självförtroende en rejäl knuff uppåt. Jag prövade nämligen mina "smaljeans" (ni vet jeansen som tjejer sparar ihopp om att komma i dom igen) idag, och för första gången på över ett och ett halv år, kunde
jag knäppa knappen på byxorna! Tänka sig att jag kunde knäppa mina byxor som har legat i byrån och skräpat nu alldeles för länge. Nu är det bara gylfen kvar, När den gå och knäppa då jävlar! 

Väldigt ointressant egentligen, men jag lever på det än, jag kunde knäppa knappen! :D

mimmi gästbloggar.

eftersom det är lite upp och ner i erikas liv just nu så känner jag att jag ska skriva något här. Erika är jätte bra människa, jag vet att hon alltid ställer upp och finns där. Det finns saker som jag inte kan tala om för någon, men hon är den av dem som jag har kunnat öppna mig för i mitt liv. De fanns en tid i mitt liv som jag inte klarar mig utan erika, då hon var min ängel. Hon tog hand om mig och tröstade mig hela tiden. Ni ska veta vilken underbar person hon är, snällare hittar man inte. Jag önskar att jag kunde gör allt gott hos erika, att hon alltid mådde bra. För hon förtjänar inte att vara ledsen, ingenstans.  Jag önskar bara att hon förstod själv hur mycket människor tycker om henne. Att hon är fin som hon är, hon behöver inte ändra sig. De är du erika och du är så jävla bra. Jag ville bara att du skulle få veta de.
Jag älskar dig.
Mimmi.


Lyckad kväll!

Hej på er!
Mina planer igår var egentligen att åka till malmö och spendera mn kväll med mimmi, kevin, fridolf & timmie. Men så blev det inte, jag åkte till felicia istället. Vi lagade tacos, åkte på fest hos amanda och sen vidare på kräfyskiva/fest hos Bettan & Susanne, fulla vuxna är verkligen härliga! Så min kväll blev faktiskt väldigt lyckad, det är jag säker på att felicia också tycker.

Idag blir det nog itne mycket som händer, (man kan ju alltid hoppas att nåt dyker upp) om inte annat å får jag väl umgås med min kära syster som är på besök i helgen. Jag hra ju glömt berätta att jag har klippt av mitt hår! Ovant, menjag trivs faktiskt. Bilder kommer så småningom, och bilder ifrån gårdagen kan jag tyvärr itne erbjuda eftersom jag inte hade kameran uppe en enda gång, badbad! Får bli änring på det. 

Men nej nu får jag väl återgå till felicia som sitter och kollar på min (och antagligen hennes också) favoritkanal, Disney channel närmare bestämt. Barnet finns nog kvar i en iallafall!

Imorgon börjar dansen och det ser jag framemot, för motionens skull alltså!

Pusssss! 

that's it.

That's it. Nu är det slut, och ja, jag är helt säker..

vad händer nu då?

Jaha, vad ska jag nu göra då?
Det känns bara så jäkla värdelöst..
Snälla, låt bli och fråga varför..


RSS 2.0